Seriál Pálava dotočen! Byli jsme tu jak na táboře, bájí Nesvačilová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seriál Pálava dotočen! Byli jsme tu jak na táboře, bájí Nesvačilová

Během natáčení seriálu Pálava si Bolek Polívka notoval s Janou Paulovou.
Během natáčení seriálu Pálava si Bolek Polívka notoval s Janou Paulovou. (Renata Matějková, Filip Holec )

Vzhledem k lokalitě uteklo natáčení jako víno. Není divu, že to hercům ani nepřišlo a krásná doba skončila. Parta v čele s Bolkem Polívkou (72) musela zase domů. „Když to šlo, ráda jsem zůstávala a učila se texty na vinici,“ přiznala Denisa Nesvačilová (31).

Loučila se moc nerada. „Člověk se tu lépe odreaguje, lidé jsou tu vstřícní. Taky si tu pocucnete víno, které mi přijde, že neopíjí,“ svěřila se rusovláska. „Je to tu jiné. Jsem vášnivá turistka, takže jsem si ve chvílích volna vyčlenila čas na památky, kostelíčky, hřbitovy, zámečky...“ popisuje po skončení natáčení herečka, jak se měla skvěle. Prozradila také, jak to na place uplynulé tři měsíce vypadalo.

„Byli jsme tu jak na táboře se vším všudy. Strávili jsme tu několik měsíců. Hlavní vedoucí byla Jana Gospičová, naše producentka, a oddílový vedoucí byl jeden měsíc režisér Petr Kolečko, předtím Jaroslav Fuit a naposledy to byl Petr Nikolaev,“ řekla Denisa s tím, že nesmí zapomenout na praktikanta, kterým byl z herců určitě a jedině Patrik Děrgel.

Tvoje tvář má známý hlas: Takhle dřít, zpívat a tančit jste Denisu Nesvačilovou ještě neviděli!

Video se připravuje ...

„My ostatní jsme byli už ti účastníci tábora a nesmírně jsme si to užili. Tedy alespoň já a věřím, že na obrazovce to bude vidět,“ dodala. Moravské víno na Pálavě ochutnávali také Pavel Zedníček (72), Tomáš Matonoha (51), Jaromír Dulava (61), Michal Isteník (39), Jana Krausová (68) a Tereza Kostková (46). Seriál je o spolužácích z koleje, kteří se každých pět let potkávají a tentokrát se setkání trochu protáhne. Titulní hudbu k seriálu složil Marek Ztracený.

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.