Bude bez práce? Hanušová prchá z Evropy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bude bez práce? Hanušová prchá z Evropy!

Eliška Bašusová (Hanušová) se vrátila do Ulice
Eliška Bašusová (Hanušová) se vrátila do Ulice (archiv)

Herečka Bára Hanušová (27) se těsně před létem vrátila zpět do seriálu Ulice. Jelikož se ale přes prázdniny nenatáčí, brunetka si bude moct užít čas s rodinou. A plánuje to udělat ve velkém stylu! Celé léto totiž bude spolu s manželem Kryštofem Bašusem a jejich synkem cestovat po Evropě.

Eliška se na nová dobrodružství moc těší a přiznala, že se nejedná o spontánní cestu. „Už minulý rok jsme se rozhodli, že celé letošní léto budeme trávit jako rodina mimo Českou republiku. Kryštof se odvelel na rodičovskou a já si udělala pauzu v natáčení i v divadle. Budeme tedy více než dva měsíce cestovat po Evropě,“ pronesla herečka pro Super.cz.

Drbárna z Ulice: Kdo bude mít dramatické léto?

Video se připravuje ...

A jak to manžele vůbec napadlo? Oba dva již naplno pracují a zrušit si zakázky na celé dva měsíce, to chce odvahu.  „Ani se nenadějete a půl roku uteče jak voda a vy jen z fotek a videí vzpomínáte, jak malý to miminko bylo. Proto jsme se rozhodli odložit na čas všechny povinnosti, trochu zpomalit a věnovat se rodině,“ vysvětlila Eliška.

Ta se ke svým pracovním povinnostem vrací hned 1. září, to ji čeká divadlo. Natáčení seriálu Ulice prý bude následovat hned vzápětí. „Věřím, že tak dlouhý odpočinek bude osvěžující, ale už jen kvůli penězům se nedá dovolenkovat věčně. Navíc svoji práci miluju a už teď se zase těším zpátky,“ tvrdí s úsměvem.

Drbárna z Ulice - Konec Bedřicha v Ulici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.