Manželka herce Hanuše: Výpověď po 30 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka herce Hanuše: Výpověď po 30 letech!

Jana Hanušová s manželem Mirkem
Jana Hanušová s manželem Mirkem (Pavel Machan, Marek Pátek)

Devětapadesátiletá žena Miroslava Hanuše (58) dlouhá léta učila herce pohybu na pražské DAMU. Ze dne na den ale dala výpověď a z choreografky je dnes terénní pracovnice. Co ji k tomu vedlo?

„Čas se naplnil. Za rok mi bude šedesát, mám tři děti, jednou vnouče. A jak říká Robert Fulghum v Drž mě pevně, miluj mě zlehka, když otevřete zavřené dveře, zjistíte, že je tam krajina, kterou neznáte. To se mi stalo. Našla jsem novou roli v životě," odůvodnila životní změnu Jana Hanušová na stránkách magazínu Téma. 

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...

„Jsem terénní pracovník  sociální služby a chodím do domácností. Potkávám bezvadné lidi, kteří mají za sebou úžasný život a kariéru, různé životní peripetie, cizinu. Setkávám se s lidmi, kteří zastávali vysoké funkce. Primáře, inženýry, hudebníky, ale třeba i elektrikáře. Všichni mě baví," tvrdí o nelehké práci empatická docentka.

Hanuš ve StarDance skoro trumfl Koptu: Kvůli zranění konec už před tréninkem!?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.