Pyšný táta Miroslav Hanuš: Má tři krásné dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pyšný táta Miroslav Hanuš: Má tři krásné dcery!

 (zleva): dcera Eliška, manželka Jana, dcera Alžběta, dcera Jindřiška, Miroslav Hanuš
(zleva): dcera Eliška, manželka Jana, dcera Alžběta, dcera Jindřiška, Miroslav Hanuš (Foto Profimedia.cz, ČT)

Major Korejs z Případů 1. oddělení je tak trochu jako poručík Columbo. Jeho ženu v seriálu také nikdy nikdo neviděl. To Korejsův představitel Miroslav Hanuš (59) chodí se svou manželkou Janou (60) do společnosti často a rád. A nyní vyvedli i své tři krásné dcery!

Hercova manželka Jana Hanušová, rozená Vašáková, je nejen renomovaná choreografka, ale také terénní pracovnice. Když v době covidové pandemie zavřeli divadla, rozhodla se využít své zkušenosti s péčí o nemocného tatínka, zazvonila na dveře Charity a stala se pečovatelkou o seniory s Alzheimerovou chorobou. Své zážitky a zkušenosti popsala v knize Rádio v mrazáku. A právě na jejím křtu se sešla celá rodina. Televizní diváci dosud znali hlavně prostřední z Hanušových dcer Elišku (27), která se svým tátou hraje v seriálu Ulice. Co ale dělají další dvě? U nejmladší Jindřišky (22) také nepadlo jablko daleko od stromu, studuje herectví na DAMU. Nejstarší Alžběta (31) je učitelkou na jednom pražském gymnáziu. Rodiče tedy mohou být na všechny tři patřičně hrdí.

Herec Miroslav Hanuš vozí na motorce fotografku Reflexu Nguyen Phuong Thao

Video se připravuje ...

Tančil i ve StarDance

V roce 2019 stanul Miroslav Hanuš hrdinně na parketu StarDance s mladičkou taneční partnerkou Adrianou Maškovou (24). „Když jsem se doma zeptal, jestli mám, manželka a dcery řekly – běž! Věděly, že na gymplu jsem rád chodil do tanečních a intenzivně vymetal každý ples,“ přiznal herec. Přes popularitu u diváků skončili v šestém kole.

Drbárna z ULICE: Striptýz v Ulici. Kdo se svlíkal?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.