To se o Hanušovi neví: Chudák ženská... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To se o Hanušovi neví: Chudák ženská...

Miroslav Hanuš
Miroslav Hanuš (Blesk/ČT)

Trvalo dlouhých 12 let, než Miroslav Hanuš (59) alias major Korejs z Případů 1. oddělení přiznal, jak nízkonákladově pojal svou svatbu s Janou Hanušovou (60), rozenou Vašákovou, s níž tvoří pár už 30 let. Místo snubních prstýnků měli kroužky ze železářství za pár korun!

Brali se po 18 letech a třech dětech. „Jednou v neděli Jana říkala – co kdybychom se vzali? Asi vyčíhla, že jsem po moučníku v oslabení,“ vykládá Hanuš s humorem sobě vlastním. „Já jsem říkal – kdy? A ona, že v úterý... No a v úterý byla svatba,“ vzpomíná herec a režisér na to, kdy si vzal bývalou tanečnici a choreografku skupiny Veselé skoky za ženu.

Hrad zveřejnil dopis vdovy Gottové! A Koukalová po Stardance zmizela

Video se připravuje ...

V náhlé euforii se shodli, že jim místo snubních prstýnků postačí kroužky ze železářství. Aby nemuseli čekat. „Žena říkala v železářství, že bychom chtěli kroužek na klíče, takhle na prst jako na svatbu. Paní prodavačka byla perfektní a říkala, že na svatbu je lepší sedlářský kroužek, protože je v sedmi velikostech a je hladký!“ vtipkuje herec, známý také z nekonečného seriálu Ulice jako radní Tonda Hložánek. „Tak jsme si to vzali v dámské a pánské velikosti. I náhradní. Takže čtyři kousky snubáku za tři koruny sedmdesát,“ dodává Hanuš.

Herec Miroslav Hanuš vozí na motorce fotografku Reflexu Nguyen Phuong Thao

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
20. 9. 2022 • 08:59

Nemám tohoto herce ráda,myslela jsem, že je mu mnohem více let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.