Batulková udělala z Prachaře veřejného troubu... a ten jí to hned vrátil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Batulková udělala z Prachaře veřejného troubu... A ten jí to hned vrátil

Na natáčení volala maminka...jenže to schytala
Na natáčení volala maminka...jenže to schytala (FTV Prima)

Řekla si dost a jednala. Jinak se chování sestry Jakuba Prachaře (38), Mariany (27),  vysvětlit nedá. Jakub při porotcování v soutěži Česko Slovensko má talent nešetřil ani soutěžící, ani svou rodinu. Bylo načase vrátit úder. Ovšem otázkou je, jestli se to neminulo účinkem.

Mariana Prachařová spolu a maminkou Danou Batulkovou (63) vymyslely pořádnou boudu, díky které vypadá měl Prachař vypadat jako ňouma! Zavolaly mu totiž přímo na natáčení, kde je nejen porota a soutěžící, ale i celý štáb a samozřejmě plné hlediště diváků. A co víc, předem domluvený rozhovor pustily nahlas do celého sálu!

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

„Kubíčku, ahoj, tady maminka, já volám jak se máš, slíbil si, že mi zavoláš každý večer a nic, tak já jenom, jak se máte na tom Slovensku, prej tam máte strašný horko, tak hodně pij a až skončíte, tak mi zavolej, já budu čekat, tak pusinku posílám a papa,“ spustila Batulková z repráků, vlna smíchu na sebe nenechala dlouho čekat. „Kolik, že ti je,“ utahovala si z Prachaře okamžitě Diana Mórová.

Zjevně překvapený Prachař se ale rozházet nenechal a pronesl: „To je tak vždycky, že neposlouchá, já jsem jí chtěl odpovědět, ale vždycky mluví jenom ona. O svejch problémech, o tom, co udělala, a proto já jí nevolám, protože mě nikdy nenechá domluvit,“ vysvětlil Jakub a omluvně dodal: „Já jsem u ní teď chvíli bydlel a ona si mě asi spletla s manželem. Se mnou řeší všechno, už pošestý s ní vybírám, jaký si má koupit povlečení a já jí říkám, kup si jaký chceš, vždyť já tam s tebou nespím v tý posteli,“ vysmál se jí Prachař. 

Terezie Tománková v Máme rádi Česko: Proč uvažuje o psychologovi? A drsná dieta Jakuba Prachaře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.