Prachař se toho nebojí! Osahával Novákovu před partnerem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachař se toho nebojí! Osahával Novákovu před partnerem

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Karel Kopáč, instagram)

Sandra Nováková (39) je jednou z hvězd nové komedie s názvem Hádkovi. Pikantní na tom je, že režisérem snímku je hereččin partner Vojtěch Moravec (34). A protože nechybělo pár lechtivých scén, došlo i na stud!

„Tak když mi pak Kuba Prachař třeba sahá na prsíčka, tak to jsem se trošku styděla," přiznala jistý ostych před partnerem SandraNováková na iDnes.cz a s potutelným úsměvem dodala: „Já o žádné perverznosti v tomto filmu nevím… Ne, je tam jedna taková scéna s trošku poodhaleným zadkem a pak je tam pár záběrů na bradavky. Jinak tam nic není."

 

7 pádů Honzy Dědka: Prachař prozradil, proč má na hrudníku vytetovaný penis

Video se připravuje ...

Jenže panu režisérovi osahávání partnerky cizím mužem nevadí, naopak ho spolu doma se Sandrou vymýšlejí! „Čím víc jsme spolu, tím víc se máme rádi. Práci si nosíme z placu i domů. Plaveme v bazénu a pracujeme. Probíráme život a pak to vtiskneme například do Matek nebo Hádků," pochvaluje si vzájemnou symbiózu Vojtěch Moravec na webu Aplausin.cz.

Sandra Nováková: Budu se rozhodovat srdcem a myslím, že se rozhodnu správně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.