Mórová šla s pravdou ven: Husté vyjádření o poměru s Prachařem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mórová šla s pravdou ven: Husté vyjádření o poměru s Prachařem

Diana Mórová a Jakub Prachař při jednom z "přátelských gest"
Diana Mórová a Jakub Prachař při jednom z "přátelských gest" (Profimedia)

Slovenská moderátorka Diana Mórová (51) s odstupem času promluvila o poměru s kolegou z poroty Česko Slovensko má talent, Jakubem Prachařem (38). Nutno uznat že její vyjádření hodilo celou kauzu do jiného světla!

Zprávy, že to mezi Mórovou a Prachařem jiskří, oběhly republiku už v roce 2019. Zdroj z blízkého okolí páru tehdy Plusce.sk potvrdil, že se spolu líbají, když si myslí, že je nikdo nevidí. V tu dobu měla dostávat jeho soudobá manželka Agáta Hanychová (35) i sms zprávy, které ji o poměru měly informovat.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

Románek oba dva popřeli, a to i přestože fotografové zachytili kompromitující materiál, ze kterého je patrné, že mezi nimi je něco víc, než jen kolegiální svazek. Mimochodem, jistý pracovník hotelu v Bratislavě by mohl vyprávět. Údajně hrdličky načapal in flagranti, jak si to spolu rozdávají v hotelovém pokoji. Prý byli slyšet až na chodbu. 

„Když s někým pracuji a někdo se mě začne ptát, jestli jsem s ním měla poměr, jsem z toho opravdu šťastná. Je pěkné, že se mě něco vyzařuje,“ vyjádřila se na přímou otázku Mórová eXtra.cz a chvilku to vypadalo, že konečně kápne božskou. Jenže pak dodala: „Přímo vám říkám, že s Jakubem nebylo nic!“ Patrně si vzpomněla na pana doktora Plzáka a jeho radu: Zapírat, zapírat, zapírat!

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.