Tohle cynik Prachař udělal poprvé! Agáta musí skřípat zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tohle cynik Prachař udělal poprvé! Agáta musí skřípat zuby

Jakub Prachař veřejně vyznal lásku Saře Sandevě
Jakub Prachař veřejně vyznal lásku Saře Sandevě (Instagram, archiv)

Láska dělá s lidmi divy. Herce Jakuba Prachaře (38) například přiměla dát své zásady na moment stranou, když se neváhal pochlubit novou rolí své přítelkyně Sary Sandevy (24) na sociální síti, kam obvykle nepřidává nic, co by jakkoli souviselo s jeho milostným životem. Tentokrá ale své pocity s fanoušky přeci jen sdílel.

Už nyní lze říci, že Sara Sandeva trumfla většinu předchozích partnerek Jakuba Prachaře. Málokterá ho přiměla vyjádřit veřejně své city. Na svém Instagramu nebýval sdílný ani v případě svého manželství s modelkou a influencerkou Agátou Hanychovou. U své současné přítelkyně, herečky Sary Sandevy, ovšem udělal výjimku a veřejně jí sklonil poklonu na svém instagramovém účtu.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

„Mám doma mezinárodní hvězdu, jsem na tebe pyšný, lásko,“ napsal ke snímku s cizojazyčným filmem, v němž Sara ztvární hlavní roli. Odezva fanoušků byla pod příspěvkem více než pozitivní. Většina gratulovala nejen herečce k nové roli a skvělé zkušenosti, ale i samotnému Prachařovi za to, že si uměl dobře vybrat.

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

„Moc Vám to sluší. Krásná a milá slečna, to jste si zasloužil," zněl jeden komentář od fanynky pod snímkem, který zveřejnil web Expres.cz. „Konečně normální, šikovná, nenafrněná baba. Ať vám láska kvete," přidala se další. Fanoušky tak očividně těší skutečnost, že svou lásku nepotřebují sdílet s celým světem a jejích sledující nemusí vědět o každém jejich pohybu. Méně je zkrátka více!



Přečtěte si
kristinn
15. 12. 2021 • 14:12

No, keď sa Prachař vláčil po hoteloch s preafektovanou Mórovou, je zrejmé, že mu je jedno, s kým si uspokojí svoje sexuálne vášne. Je, aká je. Len aby bola...Nič proti Sandre, len snáď to, že sa jej divím...Nemá na viac???

strng
15. 12. 2021 • 12:36

Je hezká a milá. Připadá mi podobná typově jako Agáta jen trošku subtilnejsi. Prachar ujíždí na stejném typu žen. Jen aby se s ním nedočkala stejného konce jako Agáta.On Prachař nijak stálý a rodinný typ asi nejspíš nebude.

stoneman003
14. 12. 2021 • 17:27

Pochvala jeho partnerky nie je prejav cynizmu..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.