To si za rámeček nedá! Prachařová se obula do Jakuba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To si za rámeček nedá! Prachařová se obula do Jakuba

Prachař hýří vtipem, ale jen na obrazovce
Prachař hýří vtipem, ale jen na obrazovce (TV Prima)

V televizi hýří vtipem a nešetří úsměvy. V reálu si se svou image klaďase občas moc netyká. „Bojíme se ho!“ shodly se rovnou dvě moderátorky show Česko Slovensko má talent. Dělat rozhovor s Jakubem Prachařem (38) je prý někdy za trest. 

Kdo sleduje show Česko Slovensko má talent ví, že Jakubova sestra Mariana Prachařová (27) pokrývá online obsah soutěže, kde se snaží účinkující i moderátory nachytat, anebo od nich zjistit alespoň něco pikantního! Stejnou úlohu má slovenská moderátorka Martina Horňáková neboli Moma. Obě se ale shodly, že od Prachaře si raději drží bezpečnou vzdálenost. 

Drag queen v Talentu: S tou bych žil radši, než s exmanželkou!

Video se připravuje ...

V otevřeném rozhovoru pro iPrima.cz Moma Marianě přiznala, že má z rozhovorů s Prachařem vždy obavy. Prý z něj má pocit, že ji naprosto nenávidí. O to více překvapující pak byla Marianina reakce. Ta bez váhání odpověděla: 

„Nejsi sama, já se ho bojím taky! Buď úplně v pohodě. Tam člověk nikdy neví, s jakou náladou se probudí! On je hrozně ironický. Tam ani nevíš, co myslí vážně a co ne. To je úplně normální. Standardní,“ nešetřila Jakuba Mariana. Ta ale narozdíl od Momy prý už na dálku pozná Prachařovo aktuální rozpoložení a jde mu raději z cesty.

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
1. 12. 2021 • 12:00

Chudák holka, pořád se někam cpe a přitom je to tuctová nána.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.