Rybová na pranýři: Došlo i na drsné vzkazy od žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rybová na pranýři: Došlo i na drsné vzkazy od žen!

Linda Rybová
Linda Rybová (Foto: Aha! - Machan.Pátek, Hykl, Kundrát)

Vše zahojí čas, ale ten někdy plyne velmi pomalu, když přijde na události, které zamíchají kartami mnoha lidí. A jak tomu u milostných trojúhelníků bývá, kdo je oběť a kdo viník, je většinou hned jasné. V případě vztahu herců Lindy Rybové (46) a Davida Prachaře (62) bylo o těchto rolích ihned rozhodnuto.

Když se provalil hereččin románek s o sedmnáct let starším kolegou, neměla to Linda Rybová vůbec lehké. Byla braná za ženu, co odloudila manžela od rodiny, a s tímto cejchem musela chvíli žít. Pro lásku se ale dá vytrpět ledacos, zvlášť když je to ta osudová! Polehčujícími okolnostmi může být i fakt, že situace, která nastala po seznámení herců, nebyla plánovaná. „Myslím, že jsme se nehledali, nechtěli jsme se hledat nebo nesměli jsme se hledat. Když jsme byli téměř rok přátelé, tím myslím, opravdu přátelé, zdál se mi takový sen, ze kterého jsem se probudila s láskou. Prostě mi to došlo až v tom snu,“ prozradila Linda Rybová magazínu Dama.cz.

Jenomže taková zakázaná láska často vzbuzuje velké vášně, a to nejen uvnitř vztahu. Zákonitě se tak pro společnost stala tehdejší manželka Davida Prachaře, herečka Dana Batulková (63), obětí, a na Lindu si lidé začali ukazovat prstem. Situace ovšem došla ještě dál… „Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané. Nikdy jsem nepochopila, co mám mít spočítané,“ cituje herečku, která nyní exceluje v seriálu Ulice, web zeny.iprima.cz.

Linda Rybová: Snažím se oblékat nenápadně! A proč nikdy nepůjde do Tváře?

Video se připravuje ...

Skutečnost byla o to víc šokující, že se událost stala mezi kolegy. Dana Batulková nemohla tuto zradu po několik let skousnout. Nakonec ale zášť ustoupila. Stalo se tak až během natáčení primáckého seriálu Slunečná, v němž bývalí manželé hrají. „Jak se říká, že čas všechny rány zahojí, tak ona to je asi pravda. Po těch letech je to už odplavené všechno,“ řekla Dana Batulková v rozhovoru pro Český rozhlas.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.