Krev a sanitka! Rybové volal syn Franta, že... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krev a sanitka! Lindě Rybové volal syn Franta, že...

Rybová popsala otřesný zážitek
Rybová popsala otřesný zážitek (FTV Prima)

Herečka známá mimo jiné ze seriálu Ulice už si v rámci natáčení vyzkoušela ledacos a bere to čistě profesionálně. Reprodukovaná scéna znásilnění s ní ale zjevně otřásla. Při té příležitosati si posteskla, že lidé ztrácejí emaptii a zájem o druhé a podělila se o příhodu, kde musel zasáhnout její syn František. 

Tvůrci seriálu navázali spolupráci s Bílým kruhem bezpečí, a to z prostého důvodu. Chtějí upozornit na společenské téma, které bývá přehlíženo. Problematika násilí páchaného na ženách bývá často bagatelizována, zvlášť dějou-li se takové činy v rámci manželského nebo partnerského svazku. Mnozí se totiž domnívají, že v podstatě o znásilnění nejde.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

„To je na tom to nejhorší, že si to lidé myslí. My tu scénu taky točili a priori ne brutálně, ale naopak – snažili jsme se, aby to bylo hodně realistické. Jenže právě proto se z toho ty znásilněné ženy pak asi velmi těžko dostávají, protože na první pohled to jako znásilnění nevypadá,“ prozradila po natáčení Rybová časopisu Maminka. 

Scéna, kdy se na ni seriálový manžel, herec Vasil Fridrich, surově vrhnul, zahýbala nejen se samotnými aktéry scény, ale i celým štábem. „S Vasilem toho máme v rámci Ulice za sebou už hodně, lecčemu se umíme už zasmát, ale tady nebylo do smíchu nikomu. Ani nám, ani režisérovi, ani štábu. Točilo se to víckrát, jednou jsem se u toho napadení docela dost praštila do hlavy o postel, na kterou mě můj seriálový manžel hodil, ale to byla spíš moje chyba," popsala Rybová. 

„Přijde mi, že vedle strachu panují ve společnosti i jakási netečnost a absence empatie... Jsou to čtyři roky, ale pořád na to myslím. Volal mi tehdy desetiletý syn Franta, že je zrovna na náměstí Míru a kousek od něj leží krvácející paní. Kolem ní procházeli lidé, asi pět stálo nad ní a jen koukali. Můj desetiletý syn byl jediný, kdo zavolal sanitku. Všichni se prý báli. Prostě si asi mysleli, že paní je opilá nebo zfetovaná," posteskla si také.

Janda šokoval: Musím sepsat závěť! A Prachař vyřešil rodinnou krizi

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.