Dusno mezi herečkami? Vondráčková Rybovou asi nepotěšila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dusno mezi herečkami? Vondráčková Rybovou asi nepotěšila!

Lucie Vondráčková (42): Zničila kšeft kolegyni (46)!
Lucie Vondráčková (42): Zničila kšeft kolegyni (46)! (Blesk)

Po několika letech se budeme moct znovu těšit na muzikál Vánoční zázrak aneb Sliby se mají plnit o Vánocích. Nicméně v něm nastaly radikální změny. Hlavní hrdinku už si nezahraje Linda Rybová (46), ale Lucie Vondráčková (42), která ji nahradila.

Tuto informaci potvrdil i sám producent Oldřich Lichtenberg (59). „Hlavní hvězdou Vánočního zázraku je tentokrát Lucie Vondráčková,“ pronesl pro deník Blesk. Proč ale najednou taková změna? Vondráčková nemá být jedinou novou tváří muzikálu. Podle Lichtenberga chtějí představení celkově oživit novými tvářemi.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

Na prknech se proto nově objeví například Míra Nosek (44) nebo Jakub Kohák (47). Těžko říct, jak tyhle škatulata vnímá sama Linda Rybová, kterou určitě zamrzelo, že si ve vánočním muzikálu letos nezahraje. Zatím se k tomu ale herečka nevyjádřila. Muzikál bude mít premiéru kolem adventu tak se necháme překvapit, jak se nové hvězdy uchytí.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.