Ohavné dopisy pro Rybovou kvůli Prachařovi: Vina se vždycky snese na hlavu ženě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ohavné dopisy pro Rybovou kvůli Prachařovi: Vina se vždy snese na hlavu ženě

Linda Rybová a David Prachař
Linda Rybová a David Prachař (herminapress.cz)

Tomu se tedy říká "pěkné začátky". Místo lásky si Linda Rybová (47) vyžrala pořádnpou kašičku. Když se totiž začala scházet s o 17 let starším Davidem Prachařem (63), byla terčem nenávisti. Nadávkami se tedy rozhodně nešetřilo. 

Když Rybová s Davidem Prachařem začínala, měl manželku Danu Batulkovou a dvě děti – Jakuba Prachaře (39) a Marianu Prachařovou (28). Rybová s Batulkovou byly navíc kolegyně v divadle, a když se k Daně dostalo, že jí Linda přebrala manžela, pochopitelně bylo zle. A aby toho Rybová neměla málo, začaly jí chodit nenávistné dopisy od neznámých žen.

Prachař a Rybová v 7 pádech: Radikální změny několikrát do roka!

Video se připravuje ...

„Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané,“ zavzpomínala blondýnka pro idnes.cz. Herečka těžké období zvládla, ale i tak si s ostupem času posteskla slovy: „Vina, tedy pokud mluvíme o vině, se vždycky snese na hlavu ženě. Muž je přece nesvéprávný, očarovaný. To ona ho odlákala, pobláznila, bez ní by bylo v předchozím vztahu všechno navěky v pořádku.“ 

Linda s Davidem jsou spolu už několik let, vychovávají společně tři děti a škarohlídi už jim naštěstí dali pokoj. Dokonce i sama Dana Batulková přiznala, že čas všechno zahojil a manželovi odpustila. „Jak se říká, že čas všechny rány zahojí, tak ona to je asi pravda. Po těch letech je to už odplavené všechno,“ svěřila se Dana pro Český rozhlas.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Georgi Kelly
18. 10. 2022 • 12:46

Asi jsme necetli stejnej clanek. Kde je, prosimte, napsany, ze chce aby ji lidi brali jako 'ikonu ctnosti'???

Georgi Kelly
18. 10. 2022 • 12:39

Sama by zadnou rodinu rozbit nedokazala, kdyby tisickrat chtela. Na to musi byt vzdycky dva.

amej
18. 10. 2022 • 11:38

A Lindička se nám diví ! Přebrala kamarádce chlapa a chtěla by , aby ji lidé brali jako ikonu ctnosti. No, tak to určitě nepůjde....

Uživatel_5571928
17. 10. 2022 • 14:18

Co se tomu divi - rozbila rodinu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.