Eva Leimbergerová: Nečekaná slova o konci ve Specialistech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Leimbergerová: Nečekaná slova o konci ve Specialistech

Eva Leimbergerová
Eva Leimbergerová (TV Nova)

Něžná herečka s obrovskýma očima tvořila na kriminálce protipól mužského světa. Eva Leimbergerová (40) ale už do 9. série Specialistů coby kapitánka Šafářová nenastoupí, stejně jako její kolega Jacob Erftemeijer (33) neboli kapitán Beran (Aha! informovalo včera). Jak na to reagovali?

Každý po svém... „V době, kdy se plánovalo natáčení, jsem dostala nabídku na celovečerní film,“ svěřila deníku Aha! Eva. To, že s ní Nova do další řady nepočítá, vlastně nepřímo uvítala.

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...

„Přemýšlela jsem, jak obě natáčení skloubit. Když přišlo rozhodnutí seriál refrešovat a vrátit na obrazovku Davida Prachaře a Zuzanu Kajnarovou, celé moje rozhodování se samo vyřešilo,“ konstatovala herečka spokojeně. Nyní může dát všechny síly novému projektu. „Postavy ze seriálů odcházejí a přicházejí, je to přirozená součást naší profese, a ostatně ve Specialistech to není poprvé. Na natáčení budu ráda vzpomínat jako na ve všech směrech intenzivní a hezké tři roky,“ dodala Eva.

Jacob se na rozdíl od ní k odchodu z oblíbeného seriálu nevyjádřil. Telefon nebral a na SMS zprávy až do uzávěrky dnešního vydání Aha! nereagoval. Licence je bohužel daná a nemilosrdná. Když dvě postavy nastupují, musí dvě figury odejít. Tým vyšetřovatelů je čtyřčlenný a přes to nejede vlak.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

13 režisérů

Režijní taktovku seriálu se sledovaností okolo milionu diváků si už 5 let střídavě předávají Peter Bebjak, Peter Magát, Lukáš Hanulák, Dan Wlodarczyk, Michal Blaško, Braňo Mišík, Róbert Šveda, Roman Valentko, Daniel Rihák, Zuzana Marianková, Roman Fábian, Matúš Ryšan a Ondrej Hraška.



Přečtěte si
bilder
21. 10. 2022 • 06:11

Kapitán Beran mě dost štval, takže to vítám. Je to divný týpek, takový připosražený, ale hlavně huhňá jakoby měl pořád plný nos.
Kapitánka Šafářová mi nevadí. Vadí mi Dejdar, toho měli vyhodit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.