Hvězda seriálu Ulice a Modrý kód už nechtěla žít: Odvezte mě do Bohnic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda seriálu Ulice a Modrý kód už nechtěla žít: Odvezte mě do Bohnic!

Ve volných chvílích se Anička věnuje fotografování. Zvěčňuje kolegy, přitahuje ji i severská krajina.
Ve volných chvílích se Anička věnuje fotografování. Zvěčňuje kolegy, přitahuje ji i severská krajina. (Foto pro Aha! – Petra Klačková, Petr Florián, FTV Prima, TV Nova, ara)

Herečka Anna Fixová (38) dlouhou dobu tajila, že bojuje s psychickými problémy. Trápily ji deprese a byly dny, kdy už ani neměla sílu vstát z postele. Nyní se o své složité cestě k duševnímu zdraví rozhodla promluvit.

Na první pohled by asi nikdo neřekl, že sympatickou herečku něco trápí. Opak byl však pravdou. Uvnitř bojovala s duševní chorobou. „Je to přesně rok a týden, co jsem se nechtěla probudit do dalšího dne. Kdy jsem týden jenom ležela v posteli a nemohla vstát. Kdy jsem nemohla jíst. Co jsem prosila kamarády, ať mě odvezou do Bohnic, že už nemůžu," svěřila se Anna pro Super.cz.

Drbárna z ULICE: Užívání drog ve škole. Kdo nakonec přiznal barvu?

Video se připravuje ...

„Díky podpoře mých nejbližších, rodiny a přátel, díky spoustě hodin terapií a taky díky lékům, které od tý doby beru, jsem to celé zvládla a cítím se dobře jako nikdy v životě,“ dodala herečka. O svém příběhu se rozhodla promluvit hlavně kvůli lidem, kteří si něčím podobným prochází. A také kvůli těm, kteří duševní poruchy zlehčují.

„I když společnost teď tíží spousta věcí, moc bych si přála, aby se nemoci duše přestaly bagatelizovat. Aby se lidi nebáli vyhledat pomoc a aby to ti, kteří mají to štěstí a nikdy nic podobného nezažili, přestali shazovat," pronesla Fixová, která všechny své vnitřní démony porazila a dnes je konečně šťastná.

Tento týden v Ulici: Dopis ze záhrobí, Adamovo tajemství a Vojtův únos

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.