Zemětřesení v seriálu Specialisté: VYHAZOV HLAVNÍCH HVĚZD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemětřesení v seriálu Specialisté: VYHAZOV HLAVNÍCH HVĚZD!

Eva s Jacobem dostali padáka
Eva s Jacobem dostali padáka (TV Nova)

Dva oblíbení kriminalisté ze seriálu Specialisté končí. Eva Leimbergerová (40) a Jacob Erftermeier (33) si vytáhli zčistajasna černého Petra. „Eva z toho byla hodně špatná,“ prozradil deníku Aha! člověk ze štábu. Herečka takový dárek k letošním kulatinám prý opavdu nečekala.

Oba herci nastoupili do úspěšného seriálu se sledovaností okolo milionu diváků shodně v listopadu 2019. Jacobovi se podařilo získat roli v kriminálce až napodruhé, první casting vyhrál jeho kolega Jiří Hána (46). „Seriálové role mě míjely,“ postěžoval si herec. Do role kapitána Berana dal proto všechno. „Natáčení předcházel trénink s kaskadéry, kde jsem se například učil, jak chodit a běhat se zbraní nebo jak někoho zpacifikovat. Nic z toho není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát,“ přiznal Jacob. Evu coby kapitánku Šafářovou prý zase při natáčení přepadaly záchvaty smíchu. Taky zápasila s pouty. „S tím, jak rychle a bezbolestně spoutat pachatele, trochu bojuju,“ připustila sama herečka. Nova se nyní s oběma překvapivě rozloučila.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Střídání stráží

Televize totiž potřebovala prostor pro navrátilce. „Se Specialisty jsem prožil krásné tři roky natáčení a po třech letech se vracím, trojka je magické číslo!“ říká David Prachař (63), který si ve Specialistech zahrál vrchního komisaře Pavla Vondráčka. Ten se se svým policejním týmem rozloučil v epizodě nazvané Prase, kterou TV Nova uvedla v premiéře na jaře 2019, a zamířil na klidnější místo na policejním prezidiu. Nyní znovu po letech do seriálu nastupuje. Spolu s ním se vrací také Zuzana Kajnarová (40) a s ní i kapitánka Zuzana Koutná, kterou si diváci pamatují jako kapitánku Májovou. Ta se stejně jako komisař Pavel Vondráček objevila ve Specialistech již v úplně první epizodě s názvem Útěk podle jízdního řádu a naposledy ji fanoušci mohli vidět v dílu s názvem Lucy na konci roku 2019.

Tento týden v Ulici: Rozpad manželství, kruté procitnutí a nebezpečná bojovka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
20. 10. 2022 • 08:49

To je sice pravda, ale rozhodně mi tam více vadí Dejdar.

majgot
19. 10. 2022 • 23:55

Jacob neni herec, neumi vubec hrat, mel stale stejny vyraz mimiky

lpitriska
19. 10. 2022 • 08:11

Huráááá. Ani jeden mi tam moc neseděl ,hlavně on podle mně je slabej herec. Takže za mně dobře. Ale každý má svůj vkus

pea.p
19. 10. 2022 • 07:22

Ti dva novi mi zrovna sympatičtí nebyli a k srdci mi nepřirostli. Takže návrat Zuzky vítám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.