Bagárová a Cristovao opět spolu: Návrat po 11 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bagárová a Cristovao opět spolu: Návrat po 11 letech!

Monika Bagárová a Ben Cristovao společně po 11 letech
Monika Bagárová a Ben Cristovao společně po 11 letech (Foto Instagram)

Zpěvačka Monika Bagárová (28) a zpěvák Ben Cristovao (35) se postarali o pořádný rozruch. Na sociální sítě totiž po dlouhých jedenácti letech přidali společnou fotku. A fanoušci šílí! Jakou novinu jim oznámili?

Oba dva se seznámili díky Česko Slovenské Superstar v roce 2009. Monice bylo tehdy patnáct let a Benovi dvaadvacet. Zakoukali se do sebe a tvořili pár, fanoušci je milovali. Nicméně roku 2012 oznámili rozchod, protože Ben měl Moniku hned několikrát podvést. Zlá krev mezi nimi ale očividně nekoluje, protože se opět sešli a spojili síly!

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

Společně totiž pracují na nové písničce. Na sociálních sítích sdíleli fotku z nahrávacího studia, na které se oba usmívají a vypadají šťastně. Jde skutečně jen o spolupráci na skladbě? Podle fanoušků nikoli! „Nevím proč, ale hned, jak jsem vás viděla spolu na fotkách, něco mi říká, že to možná znova zajiskří. Jak se říká, stará láska nerezaví a teď jsou i starší a rozumnější celkově,“ napsala jedna z obdivovatelek. „Já vás miluju přesně 11 let,“ okomentovala snímek modelka Veronika Kašáková.

Jestli se k sobě ale bývalí milenci skutečně vrátili, zatím zůstává nejasné. Třeba nám napoví jejich společná písnička, která by měla vyjít již brzy na Moničině albu.

Ben Cristovao na premiéře Žižky: V obleku ušitém za den! Od Inda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.