Bolest v srdci Bagárové: JDE O DCERKU RUMIU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolest v srdci Bagárové: JDE O DCERKU RUMIU!

Monika Bagárová - Vysněná
Monika Bagárová - Vysněná (reprofoto YouTube / Monika Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová (28) je již delší dobu sama na dceru Rumiu (2). Rodina nemůže být po ruce každý den, a tak musí Ruminka trávit čas s maminkou v práci. Že to není ideální stav, si Monika velmi dobře uvědomuje…

Nedávno se přestěhovaly do vysněného domečku u Brna, aby mohla být dcera Moniky Bagárové a Makhmuda Muradova (32) v pravidelném kontaktu se svými prarodiči. Ti ovšem také nemohou pomáhat, kdykoli to zpěvačka potřebuje, a tak se stane, že Monika splňuje své pracovní povinnosti s dcerkou po svém boku. Zatímco malá dcerka nevnímá veškeré okolnosti, zpěvačka si je moc dobře vědoma toho, že Ruminka si zaslouží zcela jinou pozornost, než která je jí dopřávaná v záři reflektorů.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

„Snažím se jí vždy dopřát maximum všeho, co dítě potřebuje, zároveň ji vést tím správným směrem. Víte, jak to myslím. Jsou ale dny, kdy je všeho moc. Já se těším, až jí budu moct vynahradit tento čas děláním všeho toho, co děti milují. Díky, Rumi, díky, že jsi tak úžasná. Miluju Tě nejvíc na světě a slibuji, že se celej život budu snažit, aby ti nechybělo to, co oči nevidí, ale srdce cítí," cituje zpěvačku web ŽivotvČesku.cz.

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

Dětské aktivity jsou jedna věc, kontakt s tatínkem je věc druhá. Toho má Rumia ještě méně. Poté, co se zpěvačce a MMA zápasníkovi Makhmudu Muradovovi nepodařilo zachránit vztah, je Mach stále častěji v zahraničí a dceru vídá zřídka…



Přečtěte si
Nikola Tancincova
2. 3. 2023 • 07:24

Zvládneš to i sama dá se to bez nějakého blba co si neváží toho co měl.

Nikola Tancincova
2. 3. 2023 • 07:22

Proc se musí stále předvádět tahle holka zpěv se mi taky moc nelíbí to můžu zpívat i já měla by si se stáhnout Mono a vic se venovat te malé rozmazlene holčičce mam tě ráda ale všeho moc škodí

miroslava13
5. 12. 2022 • 11:53

výmluvy výmluvy. je na mateřské, placené!!!! To my neměli. My byly doma zadarmo a dětem se věnovaly. To co z těchto dětí vyroste, fakt nevím. Jen mámy honí prachy, m´odu a chlapy.

delphina
5. 12. 2022 • 11:17

Ten článek je neskutečný blábol.Opravdu to nikoho nedojme.A Rumča to dá i bez tatínka,tak jako ostatní děti ,které vyrůstají v daleko horších ekonomických podmínkách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.