Zamilovaná Bagárová šokuje! SVATBA A MIMINKO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zamilovaná Bagárová šokuje! SVATBA A MIMINKO

Monika je šťastná vedle Lea
Monika je šťastná vedle Lea (ara)

Nová láska ke karlovarskému podnikateli Leonardu Lekajovi zpěvačce Monice Bagárové (28) jen prospívá! Není tomu sice tak dávno, co se tito dva dali dohromady, zpěvačka už ale básní o pohádkové budoucnosti.

Že by Monika Bagárová konečně našla toho pravého? Mylně si dříve myslela, že osudovým mužem bude otec dcerky Rumii (2), MMA zápasník Makhmud Muradov (32), s nímž se snažila v minulém roce slepit vztah, což se nakonec nepodařilo. Do nového roku ovšem jako nezadaná nevstoupila, ba naopak. Zamilovaná je podle všeho až po uši!

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

„Zářím proto, že jsem šťastná. Mám skvělou rodinu, lásku, milovanou dceru. Všechno je skvělé. Co může mít člověk víc než být zamilovaný? Můj partner je muž, se kterým sdílím stejné hodnoty a pohled na život. Je ten pravý," řekla nadšeně v rozhovoru pro pořad TALK! Monika Bagárová. Na svého partnera i po tak krátké známosti pěje jen samé ódy, a to doslova!

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

„Leo je velmi chápavý a vše zvládá na jedničku. Netuším, co přijde, ale chci respektovat jeho soukromí. Stal se ale součástí mého nového alba, o našem vztahu je píseň Plán," přiznala zpěvačka, které znovu svitla jiskra naděje na početnou rodinu i společný život v manželském svazku, které si tak vysnila.

„Já bych se v budoucnu velmi ráda vdala, ale uvidíme, co čas přinese. Chtěla bych mít ještě dvě děti, u jednoho rozhodně nezůstanu. Chtěla bych mít velkou rodinu," dodala zasněně Monika Bagárová, která by ráda Rumince pořídila mladšího sourozence. Nový vážný vztah ovšem nebere na lehkou váhu, a tak je záhodno zatím nic nezakřikávat.



Přečtěte si
Zahra Sulayman
7. 1. 2023 • 12:28

S kosovským albáncem dítě, hodně štěstí

Huga
6. 1. 2023 • 14:42

Další dítě rozhodně! Co nejdřív. Ať už osudová láska klapne, nebo ne, alimenty budou pěkné 👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.