Šokující odhalení Bagárové: Syrová pravda o životě s Muradovem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující odhalení Bagárové: Syrová pravda o životě s Muradovem

Monika Bagárová popsala, jak se ve vztahu s Makhmudem cítila.
Monika Bagárová popsala, jak se ve vztahu s Makhmudem cítila. (Koláž BLESKsport)

Vztah zpěvačky Moniky Bagárové (28) a UFC zápasníka Makhmuda Muradova (32) definitivně skončil zkraje tohoto roku, ačkoli se ho dvojice ještě snažila slepit. Nyní však zpěvačka překvapila slovy, která s odstupem na jejich vztah vrhají zcela jiné světlo.

„Roky jsem se rozhodovala, jak opustit vztah,” přiznala Monika otevřeně v rozhovoru pro Evropu 2. Situace nebyla pro zpěvačku jednoduchá. Machovo časté cestování za prací proměnilo jejich lásku ve vztah na dálku. Jak velký problém to pro pár představuje, pochopila ve chvíli, kdy se jim narodila dcera Rumia (2). Jenomže právě ona se stala důvodem, proč nad vztahem Monika nezlomila hůl již dříve. Přesto se stále rozpadal. „Nefungovalo to, nebylo to v pořádku. Já jsem pořád měla tendenci, že nemůžu odejít, když máme to dítě, že jí nemůžu vzít tátu," cituje zpěvačku web eXtra.cz.

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

Samotě ovšem s dcerou čelily čím dál častěji, a tak se Monika rozhodla, že místo toho, aby čekala na Macha a uměle udržovala vztah, raději zvolila samotu, v níž by byla s dcerou zcela dobrovolně a bez očekávání. Období bez partnera ale netrvalo dlouho. Zpěvačka je nyní šťastná po boku karlovarsého podnikatele Leonarda Lekaje a neskrývá fakt, že jde o lásku jako trám. Oproti minulým Vánocům, kdy oznamovala první rozchod s otcem své dcerky, to letos vypadá, že se začíná blýskat na lepší časy.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sýkorka Borka
6. 1. 2023 • 13:29

nechápem nijako toľko zlosti,nenávisti v príspevkoch...

Baxtr
29. 12. 2022 • 10:54

Asi má ráda muslimy.....

Milan Milanovic
27. 12. 2022 • 13:09

Zavist se da udajně lečit ale u vas je miziva.

Huga
24. 12. 2022 • 09:51

Rozhodovala se roky 🤣🤣🤣 Leta letoucí se rozhodovala. Ta malá má kolik? Dva? Předtím se znali rok a ona se rozhodovala roky, tragikomička.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.