Muradovův boj o společnou dceru s Bagárovou: ZOUFALSTVÍ A NEJISTOTA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Muradovův boj o společnou dceru s Bagárovou: ZOUFALSTVÍ A NEJISTOTA

Mach Muradov s dcerkou
Mach Muradov s dcerkou (Instagram/Machmud Muradov)

MMA zápasník pocházející z Uzbekistánu dostal nečekanou stopku od českých úřadů. Za nejasných okolností byl označen za nebezpečí pro Českou republiku a ta mu teď odmítá udělit vízum. Tím mu ale zároveň znemožňuje kontakt s dcerou Rumiou, která žije s mámou, Monikou Bagárovou (27) u Brna. 

Makhmud Muradov (31) se už musí několik týdnů spokojit s tím, že uvidí dceru maximálně přes videohovor. Už ale zahájil potřebné kroky, aby se s ní mohl setkat alespoň v jiné evropské zemi. Zatím ale není zřejmé, kdo z našich sousedů zápasníkovi vízum udělí. 

Proč strážník zabil ženu a dcery? Čína pálí u Tchaj-wanu ostrýma! A Muradov odhalil plán

Video se připravuje ...

Okolnosti zákazu vstupu do České republiky ještě nebyly vysvětleny. Krok ze strany státu nechápe Muradov, ani jeho příznivci. „Děkuju moc českým fanouškům, fakt mi napsalo hodně lidí, že mi fandí a nerozumí tomu, proč jsem v takové situaci. Často taky nadávají na politiku, nechápou, proč jsem nedostal vízum,“ vyjádřil se k situaci pro Sport. Nezbývá než doufat, že si úřady pospíší a Monika tak bude moci vyvézt dceru za některé z našich hranic. 

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
13. 8. 2022 • 13:26

No nevím jaké je to tam nyní, ale v 80desátých letech tam žena nic moc neznamenala. Tančit někam do lokálu ženy nesměly, tančili tam spolu muži. Pracovat jsme viděli hlavně ženy a to dost velkou dřinu.

Dianthos
13. 8. 2022 • 11:05

Monika s dcerou může cestovat, kam chce. Jenom ten Uzbekistán není dobrý nápad. Pokud jí tam matka Muradova nepozvala doteď, tak tam zřejmě jako osoba vítána není. Jenom by jí vzali dítě, které nemá teď jeho otec možnost vídat.
Takže setkání s otcem jenom v bezpečných zemích, odkud nemůže dítě unést.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.