Bagárová odtajnila soukromí: Lepší, než s Machem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bagárová odtajnila soukromí: Lepší než s Machem!

Makhmud Muradov a Monika Bagárová
Makhmud Muradov a Monika Bagárová (Instagram)

Monika Bagárová (27) dokončuje nové rodinné sídlo! Na sociálních sítích se pochlubila designem pětipokojového domu, který postavila v blízkosti rodičů u Brna. A fanoušci se téměř jednohlasně shodují na jednom - tento dům je o mnoho krásnější než ten, který má s partnerem Makhmudem Muradovem (31). 

Bagárová částečně zamíří co nevidět konečně do vlastního. Nový dům už totiž nabyl reálných obrysů. Všem pěti pokojům, ke kterým v budoucnu připadne i nahrávací studio, vládnou světlé barvy, především bílá, světle šedá a béžová. 

Péče o malou Rumiu: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

„Máme návrhy interiéru. Dům má už okna a dveře, teď přijde na řadu podlaha a omítky,“ podělila se s rozpracovaností nového sídla na Instagramu. „Vybrali sme vinylové podlahy do celého domu kromě koupelny, tam budeme mít dlažbu,“ píše také Monika. Prostor v interiéru ještě více otevírají obrovská zrcadla v obývacím pokoji a koupelně. 

Pár si ale nadále ponechává i pronajatý dům nedaleko Prahy. U Brna tak budou pobývat převážně Moničini rodiče, Monika jej bude využívat zatím jen příležitostně, když bude mít pracovní aktivity na Moravě.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.