Muradov s kulkou v hrudníku! Svatba s Bagárovou v nedohlednu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muradov s kulkou v hrudníku! Svatba s Bagárovou v nedohlednu

Mach se vrátil domů k Monice a dceři
Mach se vrátil domů k Monice a dceři (instagram.com)

Jednomu z nejlepších zápasníků MMA Makhmudovi Muradovi (32) by jeden mohl závidět. Jede si na vlně úspěchů v profesním životě i na rodinné půdě. Těžko říct, zda by s ním ale někdo chtěl měnit, i kdyby znal celou  jeho minulost. 

Nejtěžší období v životě Muradov prožíval po vážné nehodě svého otce, ta jej totiž upoutala na invalidní vozík. A jelikož právě otec nosil do rodinné pokladny obnos, ze kterého se žilo, bylo potřeba výpadek financí okamžitě vyvážit. 

Kraus hostil Muradova: S rváči si rozumím. Nebojí se, jak budou vypadat

Video se připravuje ...

Mladý Mach proto odjel z rodného Uzbekistánu do Ruska, kde začal pracovat na stavbě. „Spolu se mnou tam byli i Rusové, kteří strašně moc pili. No a když to přehnali, začali být agresivní a rvali se. Při jednom z těch konfliktů mě postřelili do hrudi, dodnes tam mám jizvu. Vlastně jsem měl tehdy obrovské štěstí, že byla právě zima a venku bylo minus čtyřicet stupňů, měl jsem proto na sobě hodně oblečení. Jinak by to asi dopadlo mnohem hůř. Při dalším konfliktu mě zase bodli do břicha,“ popsal Muradov otřesný zážitek pro Novinky.cz. 

Od incidentů uběhlo hodně vody, dnes patří mezi nejlepší zápasníky a na účet se mu připisuje jedno vybojované vítězství za druhým. Kariéru má dobře rozjetou i ve své rodné zemi, kde dokonce aspiruje na kandidáta na prezidenta. Sluncem zalité je i jeho rodinné štěstí. Po návratu k přítelkyni, zpěvačce Monice Bagárové (26) a dcerce Rumie (2), žije spokojený rodinný život. Fanoušci tak netrpělivě očekávají oznámení termínu svatby. Tu ale Muradov rozhodně nechystá. „Máme krásný vztah i bez papíru. Nepotřebuju se ženit jenom kvůli tomu, abych bral Moniku jako svou ženu. Mám ji rád, mám rád i naši malou dceru, na tom se nic nezmění. Peníze, které by ta svatba stála, dám radši dětem z dětského domova,“ vzkázal jasně. 

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 5. 2022 • 23:22

Lenatko
---------
Fabiánová se ozvala jen proto, že Zeman navrhl pro Cimického metál.
Cimický je hajzl první ligy.Psychiatr, k němuž si jde nemocná duše pro pomoc a on ji místo toho připíchne ke zdi je na krimináll!
Lenatko , takhle místo léčby dorazil Cimický asi 30 svých pacientek .

kuromrd
10. 5. 2022 • 07:44

tento názor nejvíce odpovídá pravdě

Misot
10. 5. 2022 • 04:44

Dokonalý pár... svým IQ k sobě pasují. U Muradova je to asi důsledek ran do hlavy při zápasech, a Bagárová je asi přebarvena blondýna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.