Místo svatby pohřeb? Drsné svědectví o Bagárové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Místo svatby pohřeb? Drsné svědectví o Bagárové

Monika Bagárová bude mít s Muradovem možná ještě kluka, pak se ale jejich vztah rozpadne
Monika Bagárová bude mít s Muradovem možná ještě kluka, pak se ale jejich vztah rozpadne (instagram.com)

Ačkoli Monika Bagárová (27) oficiálně přiznala návrat k Makhmudovi Muradovi (32) a nyní si pluje na obláčku, osud jí moc do karet nenahrává. Ze svědectví známé vědmy je patrné, že namísto svatebních zvonů zazvoní vztahu spíš umíráček!

Podle všeho to vypadá, že Muradova a Bagárovou nerozdělila ani tak vzdálenost, jak se rádo tvrdí, ale o mnoho hlubší problémy. Už dříve se proslýchalo cosi o Muradovo záletech, objevovaly se i zvěsti o tom, že má Muradov v Uzbekistánu dítě, a vědma Soňa Humlová to teď navíc nepřímo potvrdila.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Vidím tu mnohem vážnější problémy ve vztahu než to, co se dostalo na veřejnost. Ze strany pana Muradova vidím neupřímnost, to, že Moniku v minulosti hodně zranil. Lepit vztah kvůli dětem je sice pochopitelné, ale nezachrání to už to, co se už dávno vytratilo,“ vyjádřila se pro Expres.cz. 

Ačkoli se oba nyní budou snažit Jejich vztah se podle slov vědmy řítí do hluboké propasti. „Vidím tu nějakou budoucnost, pokusy, dokonce těhotenství, o které se aktuálně podle karet snaží. Monika podle mě oznámí ještě tenhle rok, že čeká miminko, a padne i pár řečí o svatbě. Podle mě ale na svatbu buď nedojde, nebo se nedlouho po ní pár rozpadne," předpověděla bolestnou budoucnost. 

„Zatím tu u slečny Moniky vidím k Rumince ještě jedno dítě, které by měla porodit příští rok, měl by to být kluk. U Muradova vidím oproti tomu několik dětí, rozdílný počet než u Moniky,“ dodala věštkyně. Narážela tak na to, co tvrdili zlí jazykové?

Monika Bagárová o rakovině: Máme jí v rodině! Musím na vyšetření

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
17. 3. 2022 • 09:59

asi by měla vzít rychle nohy na ramena a zdrhat. takových chlapů se všude najde habaděj. chudák ta holčička.

Uživatel_5572076
17. 3. 2022 • 03:08

Borrow money here today at 3% interest rate. My company offers all kinds of financial services at 3% interest rate and our services are 100% guarantee and risk-free. to Apply, contact my company via email: sawda­.finan­ce@gma­il.com

kristinn
16. 3. 2022 • 13:59

a je toľko mužov, čo by ju na rukách nosili...

mbmb
15. 3. 2022 • 13:54

Chudák děcko , ale ona ať si počká viz Dara Rolinc , Rytmus se jí vysmíval a teď se směje ona

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.