Studená sprcha pro Bagárovou: TERČEM KVŮLI RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Studená sprcha pro Bagárovou: TERČEM KVŮLI RODINĚ

Bagárová sdílela fotky z rodinné dovolené.
Bagárová sdílela fotky z rodinné dovolené. (Instagram)

Slunce je ten nejlepší lékař, zvlášť na zlomené srdce a luxus má evidentně lepší hojící účinky než kostivalová mast. Muradov, Bagárová i malá dcerka Rumia vypadají nad míru spokojeně a svoje sociální sítě zahlcují jednou fotkou za druhou. Možná, že až moc...

Monika Bagárová (27) se patrně rozhodla vykřičet svoje znovu nalezené štěstí do světa. Svoje sociální sítě totiž hltí fotkami z Dubaje, kde se v jednom z nejlepších hotelů emirátu oklepává z prosincového drama, kdy oznámila rozchod s MMA bijcem Muradovem. A jak jinak než s rodiči, kteří přece nemůžou při lepení vztahu chybět!

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Fotka z pláže pod Burdž al-Arab je klasika a patrně nechybí nikomu, kdo Emiráty kdy navštívil. Monika se ale hlásí i několikrát denně z různých míst. Díky jejímu zpravodajství víme, jak Ruminka zvládla let, jestli není moře studené i do kolika dnes Muradov spinkal, naštěstí svoje fanoušky neochudila i o veřejnou omluvu Rumince za křivé culíčky a podělila se konečně i něco, bez čeho by dnes nebyl den úplný - první fotka, kterou malá Ruminka pořídila. Světe div se, vyfotila si špičku hlavy!

Ačkoli se mnozí její sledující dojímají nad každým publikovaným prdem, jiným už pravidelné reporty začínají lézt na nervy. „Co třeba vyrazit jen vy tři než celá famílie??? A než dělat bum do novin,“ vysmála se Monice například jedna z fanynek a nebyla jediná: „Jejich dovolená po rozchodu a zase návratu a Monika táhne zase rodiče, jako všude, kam jedou. Možná to byl ten kámen urazu rozchodu…….taky bych nebyla nadšená, kdybych všude za zadkem měla tchyni s tchánem a neužila si chvilku ve dvou nebo ve třech s malou. Měla by se zamyslet, že jí není 15, ale už je dospělá a je to matka. Tak rodiče může jednou nechat doma. Veřím, že Makhmud by byl rád,“ přisadila si další. Takže příště - méně fotek i méně lidí! 

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Xantypa
10. 3. 2022 • 23:19

Už nás dost unavují a lezou nám na nervy oba dva, muradov v reklamě v Penny, Bagárová v reklamách na příkrmy...a teď tady. Už je jich přespříliš plno... Trochu méně otravovat...

zuzakirsch
10. 3. 2022 • 08:33

Nesmějte se jí, že se jí narodil šikmáč.

mbmb
10. 3. 2022 • 06:38

Nechte ty lidi v klidu, je tam malé dítě a to potřebuje tatínka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.