Bagárová lituje, že nedala na rady lékařů: TRVALÉ ZOHYZDĚNÍ? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bagárová lituje, že nedala na rady lékařů: TRVALÉ ZOHYZDĚNÍ?

Monika Bagárová
Monika Bagárová (instagram.com)

Zpěvačka Monika Bagárová (27) je inspirací pro mnohé ženy, v poslední době pak konkrétně maminky. Nyní však otevřeně přiznala, že je oblast, ve které dost pochybila, a apeluje na své příznivkyně, aby se podobným chybám vyvarovaly!

Jak zpíval Karel Gott (✝80), čas letí jako bláznivý a malé Rumince budou v květnu již dva roky. Zpěvačka tak zavzpomínala na poslední momenty před tím, než dcera přišla na svět. Kvůli natočení dcerky v bříšku se situace lehce zdramatizovala, a tak musela Monika podstoupit císařský řez. Své plusy to ale nakonec mělo. „Myslím, že jedinou výhodou je, že víte, co vás čeká, můžete se na vše zeptat a víte přesný postup, ale u přirozeného porodu netušíte, co a jak bude,“ cituje zpěvačku deník Blesk.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

Následky ale na sebe nenechaly čekat. Po odchodu z porodnice se měla pečlivě starat o svou jizvu. Jakmile ale zabraly léky, které tlumily bolest, přestala se o své bříško zajímat a začala se plně věnovat Rumince. Péči o vlastní tělo ale zanedbávat neměla, čehož si je až nyní vědoma. Doktoři jí během odchodu z Podolí doporučili několik cviků ke stažení jizvy. Novopečená maminka ale měla díky dcerce pohybu ažaž, a tak na cviky docela zapomněla. Nyní lituje, že nedala na rady lékařů.

Muradov od Bagárové: Proč utekl od Moniky z domova?

Video se připravuje ...

„Určitě si ze mě neberte příklad, já neudělala ani jeden cvik, který mi byl doporučený. Já přišla domů z porodnice a začala jsem uklízet, vařit, fungovat hned na 100 procent. Úplně jsem zapomněla na nějakou bolest nebo na cvičení. Já měla v hlavě malou a tolik emocí, všechna ta zodpovědnost najednou za to malinký miminko... no, na císař jsem zapomněla,“ přiznala svým fanouškům na Instagramu Bagárová, která by jednoho dne Rumince ráda pořídila sourozence.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.