Překvapivá slova Muradova: Monika se asi nestačí divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Překvapivá slova Muradova: Monika se asi nestačí divit!

Monika Bagárová, Rumia a Makhmud Muradov
Monika Bagárová, Rumia a Makhmud Muradov (Instagram)

Konec všem spekulacím o důvodech rozchodu hvězdného páru Makhmuda Muradova (30) a krásné zpěvačky Moniky Bagárové (27)! Mach kápnul božskou... jeho podání je víc než překvapivé. 

Zatímco Monika Bagárová ve svém prohlášení o rozchodu se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem uvedla, že pár sužovalo mnoho problémů neslučitelných s budováním další společné budoucnosti, Mach jakoby se k rozpadu svazku s krásnou zpěvačkou neuměl postavit čelem!

Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček

Video se připravuje ...

Jak píše slovenský server Pluska.sk, Muradov se měl údajně vyjádřit k celé situaci velmi překvapivě. Zlí jazykové tvrdí, že za rozkolem vztahu, ze kterého vzešla dcerka Rumia (1), stojí údajě nový Muradův vztah. To MMA zápasník s uzbeckými kořeny samozřejmě popřel. Čtenáři ale nestačili valit oči, když si přečetli, že necítí, že by byl rozchod jeho vinou. 

Nutno uznat, že jej jeho vyjádření staví do poněkud zvláštního světla. Nebyl to snad on, kdo trávil měsíce v rodné zemi, stovky kilometrů daleko od přítelkyně a dcery, věnoval se svému oblíbenému sportu a začínal koketovat i s myšlenkou vstupu do politiky, což se s rodinným životem také příliš sloučit nedá?

Nejslavnější čeští zápasníci: Samuraj, terminátor i hrobník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.