Velké stěhování Bagárové: Moničina slova o druhém miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velké stěhování Bagárové: Moničina slova o druhém miminku!

Monika Bagárová popsala nové bydlení
Monika Bagárová popsala nové bydlení (Instagram)

Dali se opět dohromady a chtějí zapomenout na složitou minulost. I proto se zřejmě oprošťují od všeho, co by jim připomínalo temné chvíle jejich vztahu. Zpěvačka Monika Bagárová (27) a MMA zápasník Makhmud Muradov (31) tak jdou o dům dál.

„Je čas myslet na budoucnost,“ zněla zpěvaččina odpověď na dotaz fanynky, proč ses Machem rozhodli pro změnu prostředí. Monika Bagárová patrně nechtěla zůstávat na místě, kde byla tak často sama se svou dcerou Rumiou, zatímco byl Makhmud mimo republiku kvůli svým pracovním závazkům. Dlouhodobé odloučení stálo i za jejich krátkou vztahovou krizí, kterou však ustáli. Nyní tak chtějí koukat hlavně dopředu a všechno zlé nechat za sebou – včetně jejich rodinného domu za Prahou.

Jak informoval Blesk, plánování nového domu snů je v plném proudu a zpěvačka pravidelně zásobuje své fanoušky veškerými novinkami. „Celý interiér je světlý, jednoduchý, čistý, jeden mood v celém domě. Takže určitě bílá a béžová,“ prozradila v instagramových otázkách a odpovědích neboli Q&A.

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video se připravuje ...

„Šatna není nějak extra velká, proto bude v ložnici ještě vestavěná skříň,“ aktualizuje pravidelně informace o novém domě. Někteří pojali podezření, zda za touto změnou nestojí příchod druhého potomka. Takové domněnky však Monika vyvrátila. „Teď určitě ne, užíváme si Ruminku,“ dala stopku těmto spekulacím Monika Bagárová.



Přečtěte si
-bello-
5. 4. 2022 • 20:42

Dům mimo Prahu opustí, ale kde si pořizují nový ?
Panebože, místo billboard plín Ruminy bude všude reklama třeba na jejich almary ?
Když už má živitele doma, snad přestanou role v porotách.Slyšet ji je utrpení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.