Mateřský problém Bagárové! Rodina bije na poplach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mateřský problém Bagárové! Rodina bije na poplach

Monika Bagárová s dcerou Rumiou
Monika Bagárová s dcerou Rumiou (reprofoto YouTube / Monika Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová (27) je maminkou od roku 2020, tehdy porodila svou první a zatím jedinou dcerku Rumiu. Netají se tím, že ji s dcerou pojí silné pouto a to je taky jeden z důvodů, proč holčičku stále kojí. Monika ví, že už by s tím asi měla přestat, ale bohužel neví jak.

Ženy mají většinou problémy s tím, že mají mateřského mléka nedostatek a proto velmi brzy přecházejí na umělou stravu. Bagárová má opačný problém, mléka má na rozdávání a neví jak laktaci zastavit. „Kojím pořád, i když v dnešní době to asi už není moc normální,“ svěřila se zpěvačka se smíchem pro eXtra.cz. „Ale nejhorší je, že nevím, jak přestat, takže podle mě budu kojit ještě tak rok,“ pronesla zpěvačka. Holčičce přitom za rok budou už tři roky a bude se chystat do školky.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Monice do jejího kojení začala mluvit už i rodina, podle které by měla Ruminku od kojení odnaučit. Bagárová to ale zatím v plánu nemá, protože nechce dělat nic na sílu. „Já ráda kojím. My to máme jako takové pouto a mně to nevadí. Jediné, čím jsme omezení, je, že strašně moc spěchám domů, protože jinak Ruminka neusne, ale já si to užívám, je to moje první holčička, moje první dítě a u ní je mi nejlíp,“ tvrdí Bagárová. Jde vidět, že blaho její dcery je pro ni to nejdůležitější.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.