Bagárová vysmátá jak lečo! Muradovův boj o dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bagárová vysmátá jak lečo! Muradovův boj o dceru

Expřítel Bagárové Muradov s dcerou Ruminkou.
Expřítel Bagárové Muradov s dcerou Ruminkou. (Instagram, Machan, Pátek)

Krásná zpěvačka Monika Bagárová (28) se netají tím, jak velkou radost jí dělá malá dcerka Rumia, kterou má s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (32). Zatímco ona si může užívat její každodenní pozornosti, Muradov měl v posledních týdnech problémy se s dcerou vůbec vidět osobně. 

Rumia je číslo, které nezřídka kdy rozesměje svou mámu. A Bagárová není z těch maminek, které by se o její roztomilost nepodělily s fanoušky na sociálních sítích. Na posledním příspěvku zachycuje holčičku, která se dívá na pohádku ve svém křesílku. Ale po vzoru pravé dámy - s nohou přes nohu.

„Co máš s těma nožičkama, ty sedíš jak stará žena,“ okomentovala malou Bagárová a neopomněla propuknout v pořádný smích. „Styleček. Vlasy v tlaku a pohádky,“ dodala zpěvačka. 

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

To táta, Mach, se musel dlouhé týdny spolehnout právě jen na videa. Přísný zákaz mu nedovolil vstoupit na území Evropy, pro kterou byl shledán jako potencionální hrozba. Důvody jsou stále ještě opředené tajemstvím. „V dnešní době ruského konfliktu už stačí jen to, že je Uzbek, pochází z autokratického režimu nakloněnému Rusku, přestože je Uzbekistán nyní údajně demokratický, a dává na veřejných sítích obdiv a přátelství s vládnoucím prezidentem a jeho rodinou,“ řekl k důvodům Expresu zdroj, který pracoval pro mezinárodní policii a Ministerstvo vnitra. Podle bezpečnostního analytika Andora Šándóra hrál patrně roli v rozhodnutí úřadů nějaký poznatek, o kterém nemáme tušení. 

Boj o dceru už je ale naštěstí u konce, Muradov zpět vybojoval ztracené občanství a s Ruminkou se může vídat tak, jak si celou dobu přál. „Byl jsem v Uzbekistánu, požádal jsem o vízum na Slovensku a vyhověli mi. A když jsem ho dostal, moje právnička udělala nějaké kroky, požádali jsme také o české, a i to jsme nakonec dostali," prozradil Makhmud pro iSport.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Naivní Fiala, učenlivý Ovčáček a Zemanova diagnóza

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 10. 2022 • 11:43

Rumia sedí jako rozená dáma ! /foto od 5 do 8/. Ne jako stará žena. To si Monika myslí, že sed s nohou přes nohu je určen pouze pro důchodkyně ? A mladé se mají vyvalit do stylu roznožky ? Snad ne.. Milé sluníčko je ta jejich Ruminka.

Dianthos
1. 10. 2022 • 15:52

Který "inteligent" to psal? Muradov získal ztracené občanství?? Občanství nikdy neměl, když musí žádat o vizum.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.