Kdepak Muradov! U Bagárové vede tajemný krasavec s Mercedesem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kdepak Muradov! U Bagárové vede tajemný krasavec s Mercedesem

Machu, nepláčeš? Monika Bagárová vypadá lépe, než kdy dřív.
Machu, nepláčeš? Monika Bagárová vypadá lépe, než kdy dřív. (Instagram)

Monika Bagárová (28) je už nějaký čas zabydlená ve svém vysněném domě na okraji Brna, jehož součástí má být i nahrávací studio. Kolaudace s přáteli probíhají podle plánu, z jedné z nich vzešlo také velmi úsměvné video.

Po nevydařeném vztahu mámy Bagárové s MMA bijcem Makhmudem Muradovem (32) vzala malá Ruminka (2) hledání nového chlapa do baráku pevně do svých rukou.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Ve videu na TikToku totiž učinila prohlášení: „Já mám kluka, já jsem mu přece volala. A přijde, už mu otevírám dveře,“ říká dvouletá dcerka Moniky a Macha zcela vážně. „Má auto v garáži,“ pokračuje holčička. No a ani to není žádný chudák. „A jakou má značku? Bentley, škodovku nebo Mercedes?“ ptají se Ruminky, ta zcela nekompromisně sdělila, že Mercedes a naznačila, že už má nejapných otázek matky dost, dokonce jí pohrozila pěstí. „Nech toho. Dej mi pokoj. Můžu mít kluka a necháš toho,“ stojí si za svým  holčička. 

Ruminka se svého nového chlapce z "meďákem" patrně chystá pozvat do pohádkového pokojíčku. Ten jí Monika zařídila ve světlých barvách, dominují mu také dřevěné doplňky a týpý, kam se Ruminka může schovat. 

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Naivní Fiala, učenlivý Ovčáček a Zemanova diagnóza

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
12. 11. 2022 • 12:59

Jméno má po asiatské babičce. Bohužel i vzhled.

lekno
9. 11. 2022 • 19:35

Je snad zákonnou povinností dát dítěti jen takové jméno, které se nachází v nějakém českém kalendáři jmen ? V minulosti naši opálení spoluobčané dávali svým chlapcům jména jako například Sandokan, když byl ten seriál u nás v kurzu. Tak moc se jim hlavní hrdina líbil. Ruminka je naproti tomu jemné dívčí jméno. Nebudou se jí kvůli němu posmívat tak, jak se mohli těm „Sandokanům“.. A jo, umí se děvčátko hrát na opičku – milou a púvabnou.. Akorát mě překvapují její blond vlasy. Po kom je má světlé ?

Mirka2112
9. 11. 2022 • 15:18

Jestli je tady někdo chudák ,tak jste to vy!!
K tomu ještě primitiv....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.