NÁVRAT KE STARÉ LÁSCE: Muradov a Bagárová spolu na dovolené? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

NÁVRAT KE STARÉ LÁSCE: Muradov a Bagárová spolu na dovolené?

Monika Bagárová a Makhmud Muradov
Monika Bagárová a Makhmud Muradov (Instagram)

Hlavní město Spojených arabských emirátů, Abú Dhábí, ročně láká miliony turistů, známé tváře nevyjímaje. Na lukrativní adresu protkanou sítí luxusních rezortů zavítala i Monika Bagárová (28) s dcerou Ruminkou, o čemž se podělila na sociálních sítích. Překvapivě tam byla ale se svým ex, Makhmudem Muradovem (32). Co to? 

Nebylo by to poprvé, co by se Monika vrátila po pauze do náruče známého MMA bijce, pár zkoušel štěstí znova už minulý rok. Když Bagárová sdílela fotky z oblíbeného hotelu Rixos Premium Saadiyat Island a Muradov jen krátce na to z restaurace Asador de Aranda, které jsou obojí situované v Abú Dhábí, mnohými projel záblesk, jestli se k sobě přeci jen zase nevrátili. 

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Půjde patrně ale jen o shodu náhod a těžko říct, jestli vůbec věděli, že se ve stejný čas budou nacházet na místech, která jsou od sebe vzdálená pár kilometrů. Posléze se totiž ukázalo, že Monika má s sebou docela jiný doprovod - svého fešného podnikatele Leonarda. Pár z Emirátů pokračoval za Zanzibar, odkud plní sítě dechberoucími snímky. 

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
7. 2. 2023 • 17:07

Ještě minulý týden byla přešťastná se svým novým přítelem. Ona opravdu neví, co vlastně chce. A hlavně si stále piluje větev, na které sedí....

Mariana
6. 2. 2023 • 22:36

Tak jí to nezáviďte

ELLA Průšová
6. 2. 2023 • 18:06

Bagárová je čím dál víc hloupá a odporná!

AHel
6. 2. 2023 • 12:39

Zlatokopka, vososává jednoho či druhého, jak jí to nejvíce vyhovuje, když jim to nevadí...jí doporučuji se, v médiích neukazovat, protože její info velmi rychle zastarávají....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.