To Monika nevydýchá: Slova nové přítelkyně Muradova o Rumince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To Monika nevydýchá: Slova nové přítelkyně Muradova o Rumince

Mach jakýkoli vztah se Sabinou popírá
Mach jakýkoli vztah se Sabinou popírá (Koláž BLESKsport)

Monika Bagárová (28) se netají tím, že je znovu zamilovaná a na svého fešného podnikatele z Karlových Varů pěje samé ódy. Vše napovídá tomu, že ani její bývalý partner, Makhmud Muradov (31), není sám. Má se okolo něj motat sexy kráska z Love Islandu a podle všeho by ráda poznala i jejich dcerku. 

Zatímco Sabina Karásková přistupuje k vyjádření o vztahu s Machem přímočaře, Muradov jejich jakýkoli románek popírá. „Nemůžu za to, že se ty holky chtějí zviditelnit. Že za mnou chodí, fotí se a chlubí se,“ řekl Muradov pro eXtra.cz. Podle Sabiny je však vše na dobré cestě a okolnosti napovídají tomu, že jejich schůzky jsou začátkem něčeho hezkého, nového. Sama se podělila i o to, že s Machem strávila pár krásných dní v Alpách. 

Muradov se smál Bagárové: Před natáčením u Krause mi psala pro štěstí jako při zápase

Video se připravuje ...

Pro VIP show se navíc nyní vyjádřila, že by měla do budoucna zájem poznat i dcerku Bagárové a Muradova, Rumiu. „Nechám to ke zvážení na nich, jestli bych ji poznala. Já určitě ráda poznám nové fajn lidi nebo děti, ale do tohoto vůbec nemám právo nějak zasahovat nebo rozhodovat,“ svěřila se. 

Těžko říct, jak se bude tento nápad zamlouvat Monice, vzhledem k tomu, že se snaží dceru co nejvíce chránit je ale pravděpodobné, že si Sabina nejprve bude muset získat její důvěru. 

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
29. 1. 2023 • 09:15

Sexy kráska ? No spíš udivuje ,že tato osoba, která není ani hezká ,ale hlavně vlezĺá, se nalepila na Muradova...,tak té se jak to vypadá asi tak hned nezbaví !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.