Odhalení o milenci Bagárové: Velká láska ke králi Karlových Varů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Odhalení o milenci Bagárové: V posteli má krále Karlových Varů

Monika Bagárová
Monika Bagárová (CNC_David Kundrát)

Po nevydařeném vztahu s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (32) to konečně vypadá, že je zpěvačka opět šťastně zadaná. Její srdce si měl získat úspěšný karlovarský obchodník.

Vztahu s otcem své dvouleté dcerky Rumii dala Monika Bagárová (28) začátkem roku ještě jednu šanci. Ani ta ale lásku mezi nimi dostatečně nevzkřísila, a tak nastal definitivní konec. Samota ji ale dlouho nesžírala. Zpěvačka nyní přiznala webu eXtra.cz nového partnera.

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

„Nemám potřebu něco tajit. Ale ani se nechci vyjadřovat nijak zvlášť detailněji, chci si nechat svůj soukromý život pro sebe. Vyhovuje nám to takhle. Jediné, co k tomu řeknu, je to, že jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si to zaslouží,“ potvrdila stručně čerstvou zamilovanost Monika Bagárová.

Jak se zdá, svět českého showbyznysu není polem působnosti zpěvaččiny nové lásky. Podle všeho se jedná o Leonarda Lekaje, který má živnostenské oprávnění mimo jiné na zlatnictví a klenotnictví či prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin. V byznysu se pohybuje již 10 let, a v Karlových Varech tak zřejmě platí za eso ve svém oboru. Prioritou ale pro Moniku zůstává především to, jak si s partnerem rozumí. Že jsou oba úspěšní ve své profesi, je pouze příjemným benefitem.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Todor Canov
13. 12. 2022 • 09:45

Bagárová, ta se brzy bude divit! Nezna co jsou zač albance! Ten se je nabaží pořadně, vychutna se ji v postelni maximalne a nakonec se na ni vy@ere. Na sto procent, abude na ulici. je to nana hloupa. BUde rada když se na ni vystřídají i jiné albance.

zuzakirsch
12. 12. 2022 • 12:58

Prolítla ARES, a pak odepsala na nabídku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.