Pokojíček Bagárové princezničky: Rumia si žije jako v pohádce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pokojíček Bagárové princezničky: Rumia si žije jako v pohádce

Monika Bagárová - Vysněná
Monika Bagárová - Vysněná (reprofoto YouTube / Monika Bagárová)

Dvouletá dcera Ruminka je pro zpěvačku Moniku Bagárovou (28) na prvním místě. Když se proto obě stěhovaly do nového rodinného domečku nedaleko Brna, nesměl v něm chybět ani královský pokojíček s dokonalým vybavením, který si Rumia okamžitě zamilovala.

Při vybavování místností nemyslela zpěvačka jen na sebe, ale i na Rumiu, která již dávno není miminkem, nýbrž malou slečnou rostoucí jak z vody. I proto musela Monika Bagárová dětský pokojík přizpůsobit své dcerce tak, aby byl nadčasový a ona v něm mohla postupně vyrůstat. To se jí díky skvělému vkusu povedlo.

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...

Zpěvačka nemá problém sdílet snímky ze svého soukromí na sociálních sítích. Jako správná influencerka navíc dává svým sledujícím tipy a doporučení na různé produkty, které umí zvlášť maminky velmi ocenit. Inspirací pro mnohé je právě pokojíček Rumii, který Monika zařídila dle jejích i svých představ.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Nechybí v něm kupříkladu týpí, kde si může Rumia hrát i odpočívat, či dřevěný stánek s potravinami, kde si ráda hraje na paní prodavačku. Hlavní hvězdou dětského pokojíku je ovšem velká postel s pořádnými bulíky i dekoracemi v podobě hvězdiček. Je vidět, že maminka Monika nic nepodcenila a dceři do posledního detailu dopřála pokojíček, který by jí mohla závidět i kdejaká princezna!



Přečtěte si
Mirka Nová
24. 3. 2024 • 20:40

Ten pokojíček je jako z pohádky o princeznách. Růžová, bílá i jemné motivy a nadýchané látky, tak to je dívčí sen. Vsadím se, že malá Rumia se tam cítí šťastná a milovaná. Taky mám doma malou slečnu, tak vím, jak je důležité vytvořit pro ni kouzelný svět. I když náš pokojík není tak luxusní, tak je podle mě krásný. Teď jsem si objednala malíře zde na stránkách http­s://ww­w.br­atri­mali­ri.cz/ na vymalování celého bytu, aby všechno pěkně ladilo.

Mirka Nová
25. 9. 2023 • 18:25

Moc hezký pokojíček pro malou princeznu. Já jsem nedávno zařizovala pokoj pro svého syna, kterému jsou čtyři roky a byla to docela fuška. Nejvíce jsem bojovala s úložným prostorem na hračky, ale naštěstí jsem našla internetové stránky http­s://ww­w.dr­eambou­tiqu­e.cz­/uloz­ne-boxy-a-kose-na-hracky/, kde měli úložné boxy. Koupila jsem jich hned pět, aby se do nich vešly všechny hračky.

delphina
15. 12. 2022 • 17:22

Proč holčičce zakrýváte oči, vždyť jí matka předvádí v reklamě a všichni vědí jak vypadá.Cpe jí všude,tak proč najednou ty tajnosti?

Zbyněk Poisl
15. 12. 2022 • 16:59

Až budou dceři ve škole říkat "tuzemák," tak se střelená matka bude čílit. Takhle se mstít vlastnímu dítěti. To nechápu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.