Citlivé věci, o kterých Bagárová nechce mluvit. Jde o milence a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Citlivé věci, o kterých Bagárová nechce mluvit. Jde o milence a…

Monika Bagárová si užívá na dovolené.
Monika Bagárová si užívá na dovolené. (Instagram)

Už nějaký ten pátek je zpěvačka Monika Bagárová (28) šťastná po boku karlovarského podnikatele Leonarda Lekaje. Už společně i s Moničinou dcerou Rumiou (2) absolvovali rodinnou dovolenou u moře. Všechno se zdá být zalité slunce, ale i tak jsou věci, o kterých Monika raději nechce mluvit.

Exotickou dovolenou si Monika s partnerem a dcerkou nadmíru užila, ale po návratu se musela hned vrátit do práce. Jí to ale překvapivě vůbec nevadilo. „Zvládám to v pohodě. Já velmi ráda cestuju a zároveň se i ráda vracím domů, takže pro mě je to hezký návrat do reality, hezký nástup, protože jsem se opět rychle vrátila do práce a ke svým věcem, takže fajn," řekla Monika pro eXtra.cz.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Svého přítele Bagárová nejdříve tajila, ale nakonec šla s pravdou ven. Vztah s MMA bijcem Makhamudem Muradovem je pro ni už stejně dávno minulostí, tak neviděla důvod, proč se se svými fanoušky nepodělit o své štěstí. Jak si ale Leo sedl s její dcerou Ruminkou? „Nezlobte se, ale o tom nebudu mluvit. To jsou pro mě tak citlivé věci, o kterých nechci mluvit," reagovala Monika, která si očividně chce ty důležité momenty nechat pro sebe.

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.