To už bylo na Bagárovou moc: Ostrá slova kvůli Rumince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

To už bylo na Bagárovou moc: Ostrá slova kvůli Rumince

Zpěvačka Monika Bagárová (28) má ohledně výchovy jasno. Rodič je rodič a dítě by to mělo vědět. Na model volné výchovy, který je prosazován jako moderní trend, má jasně vyhraněný názor. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Yvetta Zlínská
24. 03. 2023 18:46

Děcko se musí naučit, že svět se netočí, jen kolem něj. A nikdy nebude. Hranice jsou nezbytné.

Jaroslava Šejdlová
22. 03. 2023 22:44

Ano, také s Monikou souhlasím.Když vezmu názor,,kaučky,,tak se pak nedivím, že vychovaná mládež podle sebe,nepustí ani v autobusu seniora sednout.Také proč,, já se prostě o to sedadlo nebudu dělit je moje.Ještě padnout na zem a kopat nožičkama...

illenne
22. 03. 2023 15:20

Viděla jsem videa té koučky a vzpomněla jsem si na výchovu svou dvou dcer. Žádná volná výchova, ale hezky, případně i opakovaně vše vysvětlit. Co je dobře, co je špatně. Dítě má od ranného dětství mít osvojené hygienické a sociální dovednosti. Pokud paní koučka schvaluje, že když si dítě nechce vyčistit zuby, tak je to na jeho volbě, tak je to prostě špatně. Souhlasím s Monikou Bagárovou, výchova je nutná, ale s přístupem k dítěti, aby vědělo, že je to dobře, co říká maminka. Na malé Rumince je vidět, že je hezky vychovaná, naposledy jsem viděla, jak chválí babičky polévku. Prostě to dítě je hezky vedeno.

Vendousek
22. 03. 2023 08:24

Trauma z čištění zubů no mám dost ,a ještě se tomu rodiče smejou se vsadím když je něco spatne jako bylo u pár videí. se nedivím,že děti skáčou rodičům po hlavě a skákat budou.Jasne ať si dítě zuby nečistí hygiena žádná.🤦

illenne
22. 03. 2023 15:21

Je zarážející, kolik maminek s koučkou souhlasí, to je prostě nepochopitelné.

Pavla Ryslova
22. 03. 2023 08:10

Se slečnou Bagárovou 100% souhlas.Rodič má být rodič a vychovávat a ne nechat potomka růst jako dříví v lese.Dítě si vytváří hodnoty a jiné věci a přístup k životu právě v tomto věku.V 10/15 letech se to těžko napravuje.A někdy už to nelze vůbec.A pak se nemůžeme divit,že "děti" vychovávají rodiče,nemají hranice a celkově špatný přístup k lidem a životu.To jak potomka vychováme se nám prostě vrátí ať se to někomu líbí nebo ne.A co si někdy děti a pak mladí lidé dovolí je prostě už za hranicí všeho.Já osobně jsem rozhodně proti tzv. "americké výchovy".

Martin Tesařík
21. 03. 2023 21:18

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AHel
21. 03. 2023 13:09

Tímto článkem si u mě paní Monika, jako mladá maminka a tudíž i moderní maminka velmi šplhla v tom dobrém slova smyslu. Mít trauma z čištění zubů... to už je za hranou, asi to paní doktorka tak doslova neuměla, nebo měla na mysli rodiče, které na děti křičí či je bijí, kvůli tomu, že nechtějí provést očistu, ale to je extrém. S tím půjčováním mám také problém, .... že prý dospělí, také né všechno půjčují. Já tedy nemám problém půjčit přátelům a kamarádům, auto, chatu, brusle pro děti, peníze, šaty na ples či promoci, knihy, televizi, kolo, byt, kufry, krosny, oblečení, vyjma spodního....jestli toto někdo radí, no tak potěš koště!!!! Je jasné, že né vše se mi vrátilo v dokonalém stavu, ale s tím musí člověk počítat. Mám okolo sebe asi nějaké "divné" lidi. Musím, říci, že jsem se to naučit půjčovat musela naučit. Měla jsem v domě sousedy a ty byly mými učiteli. Když jsem rekonstruovala byt, tak mi půjčili všechno na co si vzpomenete..., když se mi rozbilo auto a s dětmi jsme chtěly jet na dovolenou, tak půjčili auto, ani nemrkli a tak jsem se já začalo o***t a půjčovala jsem to také svým životem prověřeným přátelům...já tedy divná nejsem!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.