To už bylo na Bagárovou moc: Ostrá slova kvůli Rumince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To už bylo na Bagárovou moc: Ostrá slova kvůli Rumince

Monika Bagárová
Monika Bagárová (David Kundrát)

Zpěvačka Monika Bagárová (28) má ohledně výchovy jasno. Rodič je rodič a dítě by to mělo vědět. Na model volné výchovy, který je prosazován jako moderní trend, má jasně vyhraněný názor. 

Monika nekompromisně zareagovala zejména na některé postupy koučky rodičovství Zdeňky Šíp Staňkové. Ta ve svých videích například radí, že pokud si dítě nechce čistit zuby, rodič jej nemá nutit, může z toho mít trauma, či že má před návštěvou s dítětem rozdělit hračky na ty, které chce a nechce půjčit, protože dospělí si běžně přece také nepůjčují všechno.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

„Já si vůbec neumím představit, že doma třídím hračky, které malá chce půjčovat a které ne! Asi jsem divná,“ vyjádřila se k videu Staňkové. Připomněla také, že takový přístup vede jednoznačně k lakomosti. 

„Jasně že mě Ruminka zarazila, když nechtěla hračku půjčit, ale vysvětlila jsem jí to, řekla jsem jí: Teď si pohraj, Ruminko, ty a za chviličku kamarádka a pak spolu, je přece hezké půjčovat. Pak přišla sama a hračku jí dala,“ přidala Bagárová i svoji osobní zkušenost s dcerou. Té se snaží jít příkladem. „My rodiče děti vedeme a myslím, že cesta je ukázat jim, že to jde si věci půjčovat a být laskavý,“ dodala nekompromisně. 

Bagárové ex nemůže do Česka! Čína zuří a uvaluje sankce. A Síkela vysvětlil úsporný tarif

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yvetta Zlínská
24. 3. 2023 • 18:46

Děcko se musí naučit, že svět se netočí, jen kolem něj. A nikdy nebude. Hranice jsou nezbytné.

Jaroslava Šejdlová
22. 3. 2023 • 22:44

Ano, také s Monikou souhlasím.Když vezmu názor,,kaučky,,tak se pak nedivím, že vychovaná mládež podle sebe,nepustí ani v autobusu seniora sednout.Také proč,, já se prostě o to sedadlo nebudu dělit je moje.Ještě padnout na zem a kopat nožičkama...

illenne
22. 3. 2023 • 15:21

Je zarážející, kolik maminek s koučkou souhlasí, to je prostě nepochopitelné.

illenne
22. 3. 2023 • 15:20

Viděla jsem videa té koučky a vzpomněla jsem si na výchovu svou dvou dcer. Žádná volná výchova, ale hezky, případně i opakovaně vše vysvětlit. Co je dobře, co je špatně. Dítě má od ranného dětství mít osvojené hygienické a sociální dovednosti. Pokud paní koučka schvaluje, že když si dítě nechce vyčistit zuby, tak je to na jeho volbě, tak je to prostě špatně. Souhlasím s Monikou Bagárovou, výchova je nutná, ale s přístupem k dítěti, aby vědělo, že je to dobře, co říká maminka. Na malé Rumince je vidět, že je hezky vychovaná, naposledy jsem viděla, jak chválí babičky polévku. Prostě to dítě je hezky vedeno.

Vendousek
22. 3. 2023 • 08:24

Trauma z čištění zubů no mám dost ,a ještě se tomu rodiče smejou se vsadím když je něco spatne jako bylo u pár videí. se nedivím,že děti skáčou rodičům po hlavě a skákat budou.Jasne ať si dítě zuby nečistí hygiena žádná.🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.