Konec idylky s pracháčem? Bagárová přiznala problémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec idylky s pracháčem? Bagárová přiznala problémy

Monika je šťastná vedle Lea
Monika je šťastná vedle Lea (ara)

Není snad nikdo, kdo by Monice Bagárové (28) po nevydařeném vztahu s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem (32) nepřál štěstí. I vztah s fešným podnikatelem Leem má ale trhliny. 

Zatímco Monika bydlí s dcerkou u Brna, Leo pracuje v Karlových Varech, ze kterých se aktuálně nemůže přestěhovat. Pár tak zdolává nástrahy vztahu na dálku.

„Na tu vzdálenost se vidíme opravdu často, třeba dvakrát do týdne, někdy jednou za týden na pár dní. Záleží, jak nám to práce povolí. Snažíme se spolu být co nejvíc, ale jsme dva rozumní lidé a neblázníme, protože máme každý své povinnosti,“ posteskla si Bagárová v podcastu Bez názvu. 

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...

Situaci navíc komplikuje i režim malé dcerky Rumii. „Kdybych neměla dítě, tak se sbalím a jedu. Ale jenom tak na otočku, jak to třeba Leo dělá kvůli nám, aby nám dal pusu, to já si s malou nemůžu dovolit,“ vysvětlila také Monika. 

Bagárová navíc přiznává, že by chtěla další děti, ideálně ještě dvě, pakliže má být jejím životním partnerem právě Leo, budou muset do budoucna přemýšlet o přesunu na jednu adresu. 

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
nadhera7
21. 3. 2023 • 23:08

Chudinka malá, hledá štěstí u pracháčů a jak je vidět peníze ke štěstí nestačí. Nestačil by obyčejný kluk, který by ji měl rád i s holčičkou? K tomu by se asi nesnížila, tak ať si nestěžuje. A bulvár musí taky z něčeho žít, tak proč se nezviditelňovat aspoň takhle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.