Luxusní hnízdečko Bagárové u Brna: Tak si žijí s Ruminkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Luxusní hnízdečko Bagárové u Brna: Tak si žijí s Ruminkou

Monika Bagárová se pochlubila pokojíkem pro Ruminku
Monika Bagárová se pochlubila pokojíkem pro Ruminku  (instagram.com)

Na svém domu snů tvrdě dřela, zadostiučiněním je tak pro zpěvačku Moniku Bagárovou (28) jistě fakt, že kdykoli sdílí na svém instagramovém profilu interiér i exteriér, fanoušci opěvují její minimalistický vkus. Ačkoli z dlouhodobějšího hlediska obývala dům pouze s dcerou Ruminkou (2), ani jedna rozhodně nestrádala.

Rodinný dům měli původně obývat tři lidé, tato představa se však po rozpadu vztahu s Makhmudem Muradovem (33) nenaplnila. V současnosti má dveře do jejího soukromí otevřené nový přítel Leonard Lekaj, jemuž zpřístupnila i svou a dceřinu svatyni – velkou ložnici.

Svůj dům odhalovala Monika příznivcům již v dobách stavby. Proto s ní dodnes někteří sdílí radost z výsledku. Zpěvačka dodnes zveřejňuje místnost po místnosti. Pro mnohé je její vkus velkou inspirací, čehož si je vědoma, a tak některým neváhá předat pár rad spolu s výhodami v podobě slevových kódů díky spolupracím. Na to konto u konkrétních výrobců nábytku určitě lépe pořídila.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Mohla si tak vybrat to nejlepší z nejlepších. Důkazem je krom obří postele i krásný světlý gauč, dlouhý dřevený jídelní stůl či venkovní domeček pro dceru Ruminku. Některým by se z reálných cen patrně zamotala hlava, Monika ovšem po léta tvrdě dřela, aby si takový luxus mohla nyní dopřát, což jí ostatně přejí i fanoušci, u kterých se málokdy projevuje závist či kritika za úspěch.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.