Bagárová v ložnici s přítelem: Postel na míru přes celý pokoj | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bagárová v ložnici s přítelem: Postel na míru přes celý pokoj

Monika Bagárová a Leonard Lekaj vypadají jako dvě hrdličky.
Monika Bagárová a Leonard Lekaj vypadají jako dvě hrdličky. (Instagram)

Jiskra mezi Monikou Bagárovou (28) a jejím novým přítelem Leonardem Lekajem přeskočila velmi rychle a sama zpěvačka hovoří o lásce jako trám. A protože jim je spolu tak dobře, došlo již na představení Lea a Moničiny dcery Ruminky (2). Jak si zvyká na nového partnera své maminky?

Když se vztah rodičů nevyvede, na prvním místě i po jeho rozpadu bývají zájmy dítěte. Na ty Monika Bagárová dbá i v případě vztahu nového. Pro zpěvačku bylo velmi důležité, aby dcera Rumia, kterou má s MMA zápaníkem Makhmudem Muradovem (33), partnera Leonarda přijala. Povedlo se? „Ruminka miluje Lea od prvního setkání a já se jí nedivím,“ přiznala zpěvačka s radostí na Instagramu, jak napsal web eXtra.cz.

Monika Bagárová: Nikdy jsem netušila, že můžu mít dvě srdce

Video se připravuje ...

Ačkoli s karlovarským podnikatelm Leonardem Lekajem netvoří Bagárová pár ani rok, do svého soukromého života ho pustila velmi rychle. Lze tedy říct, že mezi nimi panuje velká důvěra, a to i v rámci vztahu k dceři Rumii, která si již na partnera své maminky zvykla. Důkazem je i fakt, že všichni tři obývají jednu postel.

Markéta Konvičková o odložené svatbě: V čem byl partner rychlejší?

Video se připravuje ...

Na dotaz fanynky, zda Leovi nevadí, že Rumia s nimi spinká, zareagovala zpěvačka překvapivě velmi otevřeně. „Všechny děti budou spát s námi. Už jsme se na tom domluvili. Necháme si vyrobit postel na míru přes celý pokoj,“ odpověděla s trochou nadsázky zpěvačka Monika Bagárová.



Přečtěte si
F.ARMY.M.65
16. 3. 2023 • 08:38

Přiznávám že mě už delší dobu velmi zajímá na čem ta slečna vlastně spí . Nu , otázka zodpovězena . Velký dík !

Vendousek
15. 3. 2023 • 14:16

U ní to vždy přeskočí rychle ☝️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.