Bagárové trable s dcerou: Tohle dělá i osmkrát denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bagárové trable s dcerou: Tohle dělá i osmkrát denně!

Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky
Oslava 3. narozenin dcery Bagárové Ruminky (Instagram)

Jak dlouho má matka kojit, je i v dnešní době kontroverzní otázkou. A jednoznačná odpověď na ni zřejmě neexistuje. Zpěvačka Monika Bagárová (28) se řadí mezi ty maminky, které svého potomka chtějí mít u sebe co nejdéle. A tak i po úderu třetích narozenin dcery Rumii s kojením pokračuje.

Úzký kontakt s dcerou Monika Bagárová ještě nepřerušila. Obecně platí, že dceři Rumince dává mateřské mléko před spaním. Síla zvyku si ale vybírá svou daň. „Bylo období, kdy jsme spolu byly čtrnáct dní doma, byly jsme nachlazené a Ruminka chtěla kojit třeba osmkrát za den. Já byla úplně hotová, protože to bylo každou chvilku,“ cituje zpěvačku web Expres.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

Jak zmíněnému webu potvrdila i zdravotní sestra pražské kliniky, důležité jsou především začátky. Od určitého věku dítěte o tom, jak dlouho kojit, rozhoduje matka sama. „Běžně se doporučuje kojit minimálně půl roku, pak už to záleží na každé, většinou se kojí asi do roka a půl.“ Ačkoli tak Monika pomyslnou hranici již dávno přešla, v mateřství se spoléhá hlavně na svůj instinkt a možné kritické názory okolí přechází.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
7. 6. 2023 • 13:52

Bagárka je dobře praštěná. ..proboha co jí vystrojí v 18 letech? Když ve 3 má takovou šou jak celegrita? To je ale opravdu přehnané a hodně!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.