Tohle Bagárová nevydýchá! Svatba a dítě u Muradova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tohle Bagárová nevydýchá! Svatba a dítě u Muradova

Monika Bagárová musí skřípat zuby
Monika Bagárová musí skřípat zuby (Koláž BLESKsport)

Zatímco Monika Bagárová (29) mohla o svatbě s Makhmudem Muradovem (33) tak možná jen snít, influencerka Sabina Karásková (28) se jí možná i dočká. Sám zápasník totiž v pořadu TALK! přiznal, že se ničemu nebrání. 

Do vztahu mezi Bagárovou a Muradovem měla jen krátce po narození dcery zasáhnout jiná žena, chvíli se dokonce spekulovalo, že má Muradov další partnerku v rodném Uzbekistánu, kde se jednu dobu dlouho zdržoval. To oba následně popřeli a po bouřlivém rozchodu, kdy se Bagárová stáhla ze sociálních sítí, oznámili, že se k sobě vracejí. Monika pak přiznala, že by do třicítky chtěla ještě jedno dítě a mluvilo se i o tom, že by pár měl svůj comeback korunovat svatbou. K té ale nakonec nedošlo a Bagárová a Muradov oznámili definitivní rozchod. 

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...

Monika našla štěstí u podnikatele Leonarda Lekaje, následně přestal mlžit i Muradov a přiznal vztah s účastnicí reality show Love Island Sabinou Karáskovou. Ačkoli to zpočátku vypadalo pouze na krátký románek, nyní je jasné, že to Mach myslí skutečně vážně. Sabinu již představil v rodné zemi a promluvil o budoucnosti. 

„Bavíme se spíš o rodině než o svatbě. Řešíme, co bychom si přáli do budoucna. Já svatbu moc nemusím, ale pokud je pro rodinu důležitá svatba, tak se nebráním. Dalšímu dítěti se nebráním,“ cituje je jej eXtra.cz. 

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Martin Kos
31. 8. 2023 • 22:12

Tenhle týpek to dělal s chlapama to těm holkám nevadí???

lekno
31. 8. 2023 • 17:47

Vypadá, že MM už svoji životní partnerku našel. Na té foto č. 1 se Sabinou oba září. Jsou spolu šťastní.. Soukromá věc jeho a Moniky, proč se rozešli. Bulvár jakoby vinil z toho jen Makhmuda, ale oni dva vědí přece nejlépe, že.. Kvůli Rumince, smutné. No podle mě není dobré násilím někoho držet u sebe, když on nechce a lépe se cítí jinde. Holčička má už náhradního sympatického „otce“, jak vidím. Je moc milá a bystrá. Co už, tak to někdy chodí ve světě.. Ano, láska se může zlomit. A občas, pokud se nezmění v permanentní nenávist, hněv, nebo cosi podobně zuřivé, může po ní zůstat i něco klidnějšího. Třeba, jak to bylo v 1 knize - soucit a jakási zvláštní laskavost.

Dana vondrušková
31. 8. 2023 • 16:41

Monika je moc hezká a hodná holka, bohužel napoprvé to prostě nevyšlo, není první ani poslední. Ale má krásnou zdravou holčičku,která ji dělá radost a zahrnuje štěstím. Přítele třeba má a jednou třeba i tatínka pro svou princezničku také,což jí moc přeji. A pan Muradov??? Třeba jednou najde také svou vhodnou partnerku ke "svým životním hodnotám".

AHel
31. 8. 2023 • 12:20

takovej primitiv se bude rozmnožovat s to ještě s blbkou, no nazdar. Jiné etnikum, jiný mrav....asi a nebo primitivismus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.