Strach o Bagárovou! Už řeší dědictví pro Ruminku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Strach o Bagárovou! Už řeší dědictví pro Ruminku

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou
Monika Bagárová s dcerou Ruminkou  (Pavel Machan, Instagram)

Zpěvačka Monika  Bagárová (29) věnuje veškerý svůj volný čas dceři Rumince (3). Snaží se jí co nejlépe zabezpečit a dokonce už pro mluvila o tom, co její dcerka jednou zdědí.

Není tajemstvím, že Monika je ambasadorskou značky Apart, která nabízí luxusní šperky.  Nedávno sháněla náušnice i pro svou dcerku Ruminku. „Měly by být andělské. Jednoduché, hezké. Myslím, že diamantové nepotřebujeme. Přece jen je to pořád děťátko a mrzelo by mě, kdyby je zase ztratila. Určitě půjdeme do zlata,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro Lifee.cz.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

Bagárová v šuplíku něco, co by své holčičce v dospělosti ráda předala? „Možná Rumince předám nějaké zlato, které stoupá na hodnotě. Určitě jí ale předám jednu nemovitost,“ pronesla Monika, které se nedávno povedlo vybudovat nádherný dům poblíž Brna.

I přesto, že je Bagárová mladá, energická a zdravá jako rybička, myslí na budoucnost, a to hlavně kvůli Rumince. Chce, aby byla ve všech směrech zajištěná a start do dospělého života měla jednoho dne co nejjednodušší.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
5. 10. 2023 • 15:50

Pokud jste to adresovali i mně, jde o nedorozumění. Já Monice nezávidím. Nepovažuji ji za protekčního spratka, za ten typ "celebrit".které má bulvár ve zvyku pravidelně opěvovat. Pamatuji si ji z té pěvecké soutěže, už tehdy bylo vidět její talent. A že tak přesně víte o diskutujících tady, že nic nedokázali, je zábavné.. No nic ve zlém, mějte se.

nikola sandorova
5. 10. 2023 • 14:26

Nechápu jak někteří lidé mohou být tak zavislivy na někoho kdo je krásný mladý a úspěšní Monika si musí hodně odpracovat aby byla úspěšná a měla nějaký. Majetek ale zvas srší jen závist protože jste nic nedokázali ale kdo umí ten umí já taky hrozně moc ráda spivam a myslím si že to umím jenže jsem to nikam nedotahla a to jen proto že jsem nevěděla jak ale Monika je šikovná a pracovitá fandím ji i její kariéře a Ruminka je krásná a roztomilá holčička nedivím se že jste někteří zavislivy asi nemáte tak krásnou rodinku jako Monika hahaha Monco moc ti fandím jsi můj idol moc ráda bych si stebou zazpívala hahah

lekno
5. 10. 2023 • 10:30

Nevíte, co z ní vyroste.. Proč hned ta kritika ? Ruminka je milá holčička, s úsměvem jako sluníčko. A jestli bude chtít Monika další dítě, snad její věc, ne ? V dnešní době, kdy hrozí světová válka, další hromadné zabíjení a mrzačení chlapců na východě.. Komu nestačí téměř půl milionu obětí ve vlečném konfliktu ? Je to na zvážení ženy, jestli vůbec chce přivést do takového světa dítě. Pokud to malé nepřijde do bezpečného prostředí, nebude zajištěno po citové i materiální stránce, co tak krásného a úžasného ho zde bude čekat ? Všechny dvojice ve světě nejsou mega zajištěny do budoucna, na rozdíl od více „celebrit, opěvovaných bulvárem.

klozovice
4. 10. 2023 • 21:02

Naprostá pravda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.