Naprosté tabu Bagárové: Tohle téma bych neřešila, vrčí Monika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Naprosté tabu Bagárové: Tohle téma bych neřešila, vrčí Monika

Kouzelná oslava narozenin pro Ruminku: Na Muradova Bagárová zapomněla?!
Kouzelná oslava narozenin pro Ruminku: Na Muradova Bagárová zapomněla?! (instagram)

Vztah zpěvačky Moniky Bagárové (29) je v rozkvětu, a tak se naskýtá otázka, zda se nechce s podnikatelem Leonardem Lekajem posunout na další úroveň. Společné plány do budoucna mají, na nic z toho ale zatím nechtějí spěchat.

Je to láska s velkým L a pomalu, ale jistě se začíná plánovat společné bydlení. Velkým faktorem je však vzdálenost současných zázemí zpěvačky i podnikatele. Monika je se svou dcerou v rodinném domku u Brna, Leonard má své působiště v Karlových Varech.

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas?

Video se připravuje ...

Na to, jak jsou oba pracovně vytíženi, si ale dokáží urvat nějaký ten čas pro sebe. „Náš společný čas je pro nás velmi cenný, dokážeme si ho užít. Vidíme se dvakrát týdně, což mi přijde s tím pracovním vytížením skvělé,“ svěřila se zpěvačka serveru Super.cz.

Více času na práci a vztah má i díky rodině, která Monice pomáhá s dcerou Rumií. Ta letos oslavila již třetí narozeniny. „Ruminka už je větší, je možnost trochu víc fungovat. Byla jsem většinu času s ní a teď ji učím, že i já musím čas od času odběhnout. Navíc cítím zázemí ve svých rodičích,“ vysvětlila serveru Monika.

Monika Bagárová: Ukázala nového partnera! Co o něm řekla?

Video se připravuje ...

O čem se jí chtělo mluvit už méně, je cokoli týkající se jejího bývalého partnera a otce Ruminky, MMA zápasníka Makhmuda Muradova (33). Věčnou otázkou i za dob jejich vztahu bylo, jak často se vlastně s dcerou vídá. Ani v současnosti ale zpěvačka nebyla nijak konkrétní. „Tohle téma bych neřešila. Vidí se v rámci jeho pracovních možností,“ dodala stroze Monika Bagárová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.