Tají Bagárová krach vztahu? Podezření fanoušků sílí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tutlá Bagárová krach vztahu? Podezření fanoušků sílí

Krásná Monika Bagárová s přítelem Leonardem Lekajem.
Krásná Monika Bagárová s přítelem Leonardem Lekajem. (instagram, archiv)

Na sociálních sítích je zpěvačka Monika Bagárová (29) aktivní a své fanoušky nechává nahlédnout do svého soukromí poměrně často. V poslední době ovšem utlumila zveřejňování snímků se svým partnerem, podnikatelem Leonardem Lekajem. Někteří si tak kladou otázku, zda jsou tyto zamilované hrdličky ještě vůbec spolu…

Pár desítek tisíc uživatelů Instagramu dělí Moniku Bagárovou od milionu sledujících na této sociální síti, kde zpěvačka sdílí zážitky pracovní i soukromé. Zatímco snímky s dcerou Rumií nešetří, fotky s partnerem Leem přidávat přestala. Máloco se v dnešní době nedočká odezvy, a tak i tato skutečnost některé přiměla spekulovat o možném rozpadu vztahu.

Monika Bagárová: Jak je to s dalším těhotenstvím? Neřeknu!

Video se připravuje ...

Do jisté míry jsou domněnky oprávněné – něco za touto změnou skutečně je! „Můj současný partner se vůbec nepohybuje v showbyznysu a není zvyklý na mediální zájem. Působí mimo tuto branži a já mu jeho zónu nechci narušovat. Mě na Instagramu sleduje téměř milion lidí, nechci, aby on byl stále na očích veřejnosti, když to pro něj není běžné,“ uvedla vše na pravou míru Bagárová v rozhovoru pro deník.cz.

Zpěvačka navíc přiznala, že ne vše je nutné dokumentovat. Některé momenty chce zkrátka prožít i bez telefonu v ruce. „Nevím proč, ale asi to pro mě začalo být takhle přirozenější. Postupně vše vyplynulo i z toho, že když jsme spolu, odkládáme telefony. Fanoušci se mě občas ptají: ‚Jste ještě s Leem? Nevidíme ho.' Jsme spolu. Jen si naše chvíle necháváme pro sebe,“ dodala spokojená Bagárová.

Monika Bagárová: Ukázala nového partnera! Co o něm řekla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
endy zelová
9. 11. 2023 • 05:46

A prosím,kdo je ta paní Bagárová?Čím nás upoutala?🤷

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.