Halina Pawlowská v nesnázích: Terorizuje ji vnuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Halina Pawlowská v nesnázích: Terorizuje ji vnuk!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto: M. Pátek, archiv Blesku)

Role babičky může být příjemná, ale někdy je to pěkná fuška! Své o tom ví Halina Pawlowská (68), kterou vnuk Hugo (12) dokáže spolehlivě »dostat«.

„Moje děti určitě mají smysl pro humor, nepochybuju o tom. Vnuk Hugo taky. Je mu dvanáct a já si s ním rozumím,“ rozpovídala se Pawlowská o rodině, která pro ni byla vždy vděčným tématem i zdrojem inspirace. Hodně času teď spisovatelka tráví právě s malým Hugem (12). „S maminkou je často v konfliktu, se mnou ne. Moje dcera říká, že je to proto, že já po něm nic nechci,“ směje se jedna z našich nejúspěšnějších spisovatelek. V babičce Halině se ale probudil výchovný pud.

Halina Pawlowská vydala knihu Rande: To moje bylo nezapomenutelné

Video se připravuje ...

„Tak jsem o tom přemýšlela a usoudila jsem, že je to pravda. Tak jsem mu jednou řekla, že po něm taky budu něco chtít. A on se na mě podíval a řekl: Babičko, přece nezničíš náš vztah!“ prozradila v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, čím jí vnuk vzal vítr z plachet.

Trable s postelí

Není to ale to jediné, čím Hugo Pawlowskou zaměstnává! „Často nemůžu usnout, protože mám blbou postel,“ vysvětlila Halina v pořadu Blízká setkání na Českém rozhlase Dvojce. „Do toho mě terorizuje vnuk! Otvírá mi okna a říká strašný věci,“ popisuje úsměvná trápení. „Říká mi, že mlaskám a skřípu zubama. A já pak rozčilením nemůžu spát,“ postěžovala si na malého Huga, kterého má její dcera Natálie (42) s grafikem Tomášem Břínkem (42). Toho všichni znají pod zkratkou TMBK jako autora satirických koláží.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.