Pawlowská se stáhla z veřejného života: Problémy v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pawlowská se stáhla z veřejného života: Problémy v rodině!

Halina Pawlowská v Show Jana Krause
Halina Pawlowská v Show Jana Krause (TV Prima)

Na větších společenských akcích spisovatelka Halina Pawlowská (68) obvykle nesmí chybět. Když se navíc nyní pořádal studentský festival školy, na které vyučuje, její přítomnost byla více než očekávaná. O to větším překvapením pro všechny zúčastněné bylo zjištění, že se spisovatelka neobjeví. Co bylo důvodem její nepřítomnosti?

Málokdo ví, že své spisovatelské znalosti předává Halina Pawlowská mladším generacím na Akademii Michael, kde učí scenáristiku. Když se proto ve čtvrtek po Praze konal již čtrnáctý ročník Fest Michael, kde studenti vystavovali svá umělecké díla, za něž někteří obdrželi i ceny, mnozí spisovatelku v davu lidí hledali. Jenomže se nakonec ukázalo, že se Pawlowská musela z akce na poslední chvíli omluvit.

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude?

Video se připravuje ...

„Paní Pawlowská svou účast zrušila ráno z náhlých rodinných důvodů. Vím, o co přesně se jedná, ale nebudu to sdělovat,“ prozradila serveru Expres.cz asistentka ředitele školy Michael. Sama spisovatelka byla později o něco sdílnější. „Přivezli mi domů z nemocnice pětadevadesátiletou babičku,“ vysvětlila spisovatelka, jež měla na mysli svou tchyni, s níž obývá jeden dům, kde se o ni také pečlivě stará.

Halina Pawlowská upřímně o druhé svatbě: Žádosti o ruku odmítá! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.