Nešťastná Zuzana Bubílková (71): Přišla o svůj život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nešťastná Zuzana Bubílková (71): Přišla o svůj život!

Zuzana Bubílková v pořadu Kápni božskou
Zuzana Bubílková v pořadu Kápni božskou (archiv Blesku)

Před bezmála dvěma týdny se jí v USA narodila vnučka Trinity. Své snaše ale Zuzana Bubílková (71) pomáhat do Los Angeles nepojede, jak měla v plánu. Oba její rodiče totiž vážně onemocněli a péče o ně je jen na jejích bedrech.

Před pár týdny si už skoro kupovala letenku do Ameriky. Cestu za synovou rodinou ale musela nečekaně odvolat.

Zdravotní trable

„Mezitím mi onemocněli oba rodiče. Otec dostal v pětadevadesáti letech covid a chřipku najednou, takže byl na izolaci. A matce z té nervozity zase praskl žaludeční vřed, takže byla zase na jednotce intenzivní péče,“ svěřila deníku Aha! novopečená babička, které snacha porodila za velkou louží druhé vnouče. 

Bubílková chce být fit po operaci nohy: Můj palec si vzal viagru!

Video se připravuje ...

Chtějí být doma

Malou Trinity si ale pochová v náruči asi až za rok. Dřív se za ní nedostane. „Moje povinnost je postarat se v první řadě o rodiče. Nechtějí ani do domova důchodců, ani do seniorského bytu. Takže je nebudu nikam tlačit,” popsala nelehkou situaci moderátorka a satirička. „Když mi je vrátili z nemocnice, byli v podstatě nesoběstační, takže jsem musela kolem nich všechno zařizovat,“ vysvětlila Bubílková.

Další operace

Maminka Ludmila navíc začátkem července podstoupí další plánovaný zákrok – odstraní jí polypy v žaludku. „Úplně jsem ztratila svůj život a věnuju se jim, už jsou v mnohem lepším stavu. Otec už může chodit sám ven s chodítkem a máti už taky, i vaří. Zkusila jsem jí uvařit a bylo to strašný. Seděla u stolu a poroučela, jak to má být, a tvrdila mi, že to dělám špatně...“ dodala Bubílková. Aby toho nebylo málo, nedávno sama prodělala operaci vbočeného palce u nohy.

Kápni božskou: Zuzana Bubílková přiznala podprůměrný důchod! Proč nemá víc?

Video se připravuje ...

Babička jen na dálku

Se synem žijícím v USA si Zuzana volá každý den. „Malé už budou pomalu tři neděle. Když se narodila, měřila šedesát centimetrů a vážila čtyři kila. Prý už se usmívá a převaluje. Starší bráška ji má rád, chodí ji hladit a pusinkovat...“ rozněžnila se babička.



Přečtěte si
AHel
12. 6. 2023 • 11:06

Paní Bubílkové držím palce, já mám v letech jejich rodičů maminku a dává mi zabrat, také jí chci mít co nejdéle u sebe doma. Přeji jí vše nej. Prima "baba" obdivuji jí, že jako jediná osoba ze Slovenska, která se rozhodla bydlet v Praze, začala hovořit česky, projevila vůči Čechům obrovskou úctu. Smekám. Chytrá, inteligentní, humorná, prostě fajnová ženská.

Uživatel_5557449
11. 6. 2023 • 16:50

"Přišla o svůj život" opět zaváděcí titulek!😡

Uživatel_5557449
11. 6. 2023 • 16:50

"Přišla o svůj život" opět zaváděcí titulek!😡

Genevive Winklerová
11. 6. 2023 • 09:07

No....uznám to, že na svůj věk v poho...asi jí k té vtipnosti někdo pomáhá, ale jsou i horší levly lidí v tomto věku

milan59
11. 6. 2023 • 06:53

Aha tak proto je denně PRACOVNĚ - Bez urážky Zuzany Bubílkové
Je mi jí líto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.